Każdy zamknięty metalowy zbiornik ,typu butla, stara gaśnica, zaślepiona rura, musi wyjebać.
Mimo, że są niby puste, mają w środku powietrze, które w wysokiej temperaturze rozszerza się i spręża do ciśnienia przewyższającego wytrzymałość zbiornika.
Widać na końcu jakie „szybkowary" wysypał.
Jestem wegetarianinem.
Tak to jest jak się pcha nieprzejrzane gówno do przetopu.
Każdy zamknięty metalowy zbiornik ,typu butla, stara gaśnica, zaślepiona rura, musi wyjebać.
Mimo, że są niby puste, mają w środku powietrze, które w wysokiej temperaturze rozszerza się i spręża do ciśnienia przewyższającego wytrzymałość zbiornika.
Nie zapominajmy o tym że mógł tam być jakiś zbiornik z wodą lub złom mokry.
Nie zapominajmy o tym że mógł tam być jakiś zbiornik z wodą lub złom mokry.
Jakby był mokry to by sam metal jeebnął. Tutaj widać ewidentnie zamknięty duży pojemnik, być może nawet pocisk.
Dlatego zawsze segreguję śmieci. Kubeczki po jogurcie myję, papier układam w kostkę, a puszki dokładnie zgniatam i tnę nożyczkami na pół.
Jestem wegetarianinem.
i pedałem
Jakby był mokry to by sam metal jeebnął. Tutaj widać ewidentnie zamknięty duży pojemnik, być może nawet pocisk.
Po pocisku to raczej nie byłoby co zbierać. Stawiam na jakiś nieduży, szczelny pojemnik. Gdyby tam była woda to wybuchło by pewnie lepiej bo w takiej temperaturze to od razu rozpada się na wodór i tlen, a wtedy są składniki do wybuchu Na podobnej zasadzie rozpierdoliło Czarnobyl
Każdy zamknięty metalowy zbiornik ,typu butla, stara gaśnica, zaślepiona rura, musi wyj***ć.
jak już chcesz pierdolić te swoje kocopoły fizyki z gimbazjum to nie "spręża" tylko rozpręża, sprężanie to zmniejszanie objętości, to nie jest efekt implozji tylko eksplozji, więc odwrotny do tego jak twój mózg się kurczy, ta butla czy co to tam było, gaz w niej rozszerzył się, tudzież ROZPRĘŻYŁ i jebło, ale na szczeście tobie to nie grozi, no chyba że wpierdolisz sobie burito przez ucho
Twierdzisz że wsad jest wrzucany jak leci, nawet od meneli ?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów