📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
52 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
7 minut temu
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Zrozumcie jedno, że im więcej wrzucacie tego gówna w internetach tym bardziej nabijacie im kabze. Tylko o to im chodzi żeby ogłupiać i tak już powoli skrzywione społeczeństwo. Wiem, że trudno obejść się obojętnie obok takiej głupoty ale proszę nie publikujcie filmików z tego skurwysyństwa. A MTV już dawno wypierdoliłem z kabla.
Jakim to trzeba byc degeneratem zeby to ogladac?
Najlepsze albo najgorsze jest to ze Warszawa wygrała konkurs z innymi krajami na to zeby zrobić 4 serie na świecie ekipy z... Ja po cichu liczę na to ze jednak nie bedą tego puszczali w stacjach zagranicznych...
acidiusz napisał/a:
Jakim to trzeba byc degeneratem zeby to ogladac?
Mylisz się, ja tam lubię filmy o zwierzętach. To tak samo interesujące jak obserwacja stada szympansów.
lewacka spierdolina w tej tv się szerzy. spalić rozstrzelać i jeszcze raz spalić i jeszcze raz rozstrzelać. szczególnie szwabskich pomysłodawców - bo niby kurwa kto inny by takie lewackie gówno pchał na polską TV...
Program o debilach, stworzony dla debili.
Puste tępe d*py i pedałów cała masa gra w tej szmirze , boshe oglada ktos takie gówna ?>
Problem z dzisiejszym społeczeństwem - uważając siebie za mądrzejszych, pokazują sobie wzajemnie debilizmy, mówiąc "Zobacz jakie to głupie! Haha co za idioci to muszą oglądać!" - i sami oglądają. Prawdziwie mądrzejszy nawet tego nie włącza.
Także nie wiem czy wiecie, ale sami to nakręcacie. Gratuluję.
(tak tak, teraz będzie że nie, a tak na prawdę "Pamiętniki z wakacji" czy inne "Trudne sprawy" każdy uważa za skraj debilizmu i wyśmiewa, a jednocześnie co druga osoba zna większość odcinków)
Tak to jest, bo masy przesiadujące na internetach takie jak tutaj na przykład (chociaż tutaj można spotkać więcej inteligentnych osób niż na... innych znanych stronach gdzie jest to jedynie znikomy promil, osoby które zbłądziły ) chętnie oglądają głupotę tym samym podnosząc samoocenę i podbudowując siebie - "oh, ale to debile, a ja jestem taki mądrzejszy!". Ale gapi się w to pudło. To dzięki milionom debili, którzy oglądając debilizmy wydaje im się, że nie należą do "głupoty" narodu, debilizm się sprzedaje i łatwiej jest się sprzedać takiemu np. Gracjanowi albo temu, jak on był, o, LUNTKOWI, niż komuś na przykład utalentowanemu, kto robi coś wartościowego.
Także nie wiem czy wiecie, ale sami to nakręcacie. Gratuluję.
(tak tak, teraz będzie że nie, a tak na prawdę "Pamiętniki z wakacji" czy inne "Trudne sprawy" każdy uważa za skraj debilizmu i wyśmiewa, a jednocześnie co druga osoba zna większość odcinków)
Tak to jest, bo masy przesiadujące na internetach takie jak tutaj na przykład (chociaż tutaj można spotkać więcej inteligentnych osób niż na... innych znanych stronach gdzie jest to jedynie znikomy promil, osoby które zbłądziły ) chętnie oglądają głupotę tym samym podnosząc samoocenę i podbudowując siebie - "oh, ale to debile, a ja jestem taki mądrzejszy!". Ale gapi się w to pudło. To dzięki milionom debili, którzy oglądając debilizmy wydaje im się, że nie należą do "głupoty" narodu, debilizm się sprzedaje i łatwiej jest się sprzedać takiemu np. Gracjanowi albo temu, jak on był, o, LUNTKOWI, niż komuś na przykład utalentowanemu, kto robi coś wartościowego.
Maczo Sraczo El Banano i lampucery które skończą jako samotne matki (współczuć dzieciom) lub stare kurwy z gachem co im będzie dawał na fajki i piwo za dawanie dupy, jak bym takie dzieci miał to w testamencie wszystko bym dał na np ratowanie koni z rzeźni.
Mógłby to ktoś stąd wypierdolić? Milion pięćset postów typu "jakie to chujowe", "wiocha" etc. i tona polemiki. A im tylko pieniążki lecą i słupki oglądalności. Tu nie ma się nad czym rozczulać tylko olać to gówno sikiem prostym. Nie wiem który to już post na ten zjebany temat, ale uświadomcie sobie, że pchając ten syf gdzie popadnie ktoś zarabia suby i napierdala się z Waszych wypocin. Jak koniecznie chcecie dyskutować na temat tego czegoś to wjebcie to harda, przynajmniej będzie mniej wyświetleń. Więc
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów