📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
słoiki z warszawy....
Oglądałem większość z tych serii i miałem fun, o to tutaj chodzi. Nie trzeba się bać o psychikę, i tak bardziej się nie wypaczy. Nasza ekipa trochę żenująca ale jaki kraj....
Obejrzycie sobie film god bless america, o ile są tu jeszcze tacy co nie widzieli. Tam pokazane jest idealne jak należało by potraktować twórców jak i odbiorców tego typu show.
Najgorsze że taki program oglądają ludzie w wieku 11-16 lat, skoro leci na mtv (obok kupy innego odmóżdżającego chłamu) to znaczy że jest przecież ok. Wiem bo siostra mojej dziewczyny też oglądała
"Co na to tato?" - po krótce program polegał na tym że rodzicie nie lubili chłopaka/dziewczyny swojej pociechy i szukali nowego/nowej, a kończyło się na przelizaniu z tym nowym - bo przystojniejszy i uroczy. Taka młodzież dostaje wzorce i rośnie pokolenie tak puste że próżnia jest zawstydzona...
"Co na to tato?" - po krótce program polegał na tym że rodzicie nie lubili chłopaka/dziewczyny swojej pociechy i szukali nowego/nowej, a kończyło się na przelizaniu z tym nowym - bo przystojniejszy i uroczy. Taka młodzież dostaje wzorce i rośnie pokolenie tak puste że próżnia jest zawstydzona...
no cóż, powiem tak: kurestwo, pedalstwo, chujostwo. Czy o czymś zapomniałem?
I ktoś to kurwa będzie oglądać ? Ja pierdolę ...
ja po cichu liczę, że zamysł programu naprawdę wygląda tak:
"zbierzmy kilku osobników z IQ o poziomie doniczki, wpuśćmy ich do domu a po jakimś czasie pod prysznicem zagazujmy na amen oczyszczając społeczeństwo"
ehh, rozmarzył się człowiek tylko....
"zbierzmy kilku osobników z IQ o poziomie doniczki, wpuśćmy ich do domu a po jakimś czasie pod prysznicem zagazujmy na amen oczyszczając społeczeństwo"
ehh, rozmarzył się człowiek tylko....
kolejny "pomysł" bezmyślnie skopiowany z zachodu, co jest w zasadzie czystym biznesem: bierze sie ludzi z łapanki, ktorzy nie maja za chuja talentu ani wyksztalcenia aktorskiego, daje im sie scenariusz, ktory maja zagrać, nawet kamerzysta nie musi byc profesjonalny i moze sie obstukiwać sprzetem (niby scena domowa etc), za scenarzystę też nie musza placic, bo nagrywane jest w domach i lokalach, a pieniądz z reklam leci!
nie rozni sie to wiele od "trudnych spraw" czy "ukrytej prawdy"
kolejny "pomysł" bezmyślnie skopiowany z zachodu, co jest w zasadzie czystym biznesem: bierze sie ludzi z łapanki, ktorzy nie maja za chuja talentu ani wyksztalcenia aktorskiego, daje im sie scenariusz, ktory maja zagrać, nawet kamerzysta nie musi byc profesjonalny i moze sie obstukiwać sprzetem (niby scena domowa etc), za scenarzystę też nie musza placic, bo nagrywane jest w domach i lokalach, a pieniądz z reklam leci!
nie rozni sie to wiele od "trudnych spraw" czy "ukrytej prawdy"
nie robicie z sadistica pudelka, no ja jebie !!!
Nie po to opierdalam kazdego dnia kobiety za czytanie tego zjebanego plotkarskiego gowna zeby to samo czytac na sadisticu ....
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów