📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
🔥
Ucieczka z pokoju przesłuchań
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Cytat:
Oby te szmatogłowcy nigdy nie weszły do Polski
jako, że zarabiamy całe gówno, to nie wejdą
Szwaby szwabami ale ja się im kurwa dziwię!!! ja yebie.. gdybym zobaczył jakiegoś szmatogłowego na polskiej ziemi z flagą w ręku która miałaby taki księżyc i gwiazdę a w tle polskie barwy to bym się nie zastanawiał. Telefon, 20 chłopa i napierdalanka. A flaga w ogień.
Trzeba na granicy z Niemcami co 100 metrów wieżyczki snajperskie postawić (:
szmatogłowi nie wejdą do polski bo tutaj bieda aż piszczy, zerowy social
A niech spróbują przejść przez naszą granice. Jesteśmy jednym z nielicznych państw, które jest wstanie przegonić wszystko i wszystkich na drugi koniec świata, tylko brakuje nam zapału (bo w domku przed komputerem najlepiej) i ruszamy sie tylko w krytycznych momentach, a taki moment nadejdzie kiedy szmatogłowi zaczną próbować osiedlić się w naszym kraju.
Nie z takimi kurwami Polak walczył, kiedy zbyt mocno po dupie dostawał.
Nie z takimi kurwami Polak walczył, kiedy zbyt mocno po dupie dostawał.
Wiecie, że jak tak dalej pójdzie ( przyrost ciapatych w Niemczech ) to Niemcy za 20 lat mogą być mniejszością narodową? Tak to prawda i nie żaden żarcik .
Jak słusznie zauważył pakicito, Polska jest bezpieczna. A szwabom się to należy. Wraca karma za drugą wojnę światową.
BongMan napisał/a:
Jak słusznie zauważył pakicito, Polska jest bezpieczna. A szwabom się to należy. Wraca karma za drugą wojnę światową.
Czyli trzeba teraz z ruskimi trzymać?
Ja akurat z Niemcami dobrze żyję i jeżdżę od czasu do czasu na Bawarię i tam już widzę jak to szybko się zmienia na przestrzeni trzech lat szmatogłowych jest coraz więcej w sklepie to gęsiego chodzą za matką po pięciu, nie mówię że wszyscy są źli itp. ale zaczyna robić się tam niezły syf, syf na ulicach i te hieny nawet za pracę się nie biorą tylko social i social i sobie żyją na dobrym poziomie, Polaków też jest tam dużo ale ciapaci mają więcej przywilejów a my to tylko do pracy
dwie grupy na 1 zdjęciu których nienawidzę.
Niemcy, Anglicy i Francuzi to nieźli debile. Stracili całą swoją kulturę w ledwie kilka lat, niesamowite. Oby to Polski nie spotkało... Choć przy asymilacji z Europą, wydaje się to nieuchronne.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów