Ciekawy film dokumentalny o Klemensie Stępniaku, twórcy "Słownika tajemnych gwar przestępczych"
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
GIT - grypsujący , inteligentny , twardy
a swoją drogą łeb zgredowi spaść powinien
a swoją drogą łeb zgredowi spaść powinien
twardym można być na wiele sposobów
jeżeli ktoś jest inteligentny to nie trafia do więzienia i nie grypsuje,
twardym można być na wiele sposobów
chciałbym aby Ci wszyscy JP i innego typu gady to oglądnęli i dowiedzieli sie chodź troche jakich znaczenia słow używają albo niech słownik kupią ale pierw poprawne polszczyzny dopiero potem o języku grypsujacych.
Trafił cracker do więzienia, Git w celi do niego:
- Grypsujesz?
- Nie jeszcze nigdy żadnej gry nie zepsułem
- Grypsujesz?
- Nie jeszcze nigdy żadnej gry nie zepsułem
Grzałka, kotwica, przysięga, jakieś mieszanie krwi.
On chyba w psychiatryku był i mu zrobili pranie mózgu. Myślał że dołączył do jakiejś fajnej grupy.
Już bym wolał codziennie walczyć o swoje niż robić takie bzdury bo komuś się to podoba. Najwyżej by mnie zabili. Lepiej umrzeć walcząc o swoje niż żyć jak jakaś kurwa spełniając jakieś chore jazdy jakichś baranów.
On chyba w psychiatryku był i mu zrobili pranie mózgu. Myślał że dołączył do jakiejś fajnej grupy.
Już bym wolał codziennie walczyć o swoje niż robić takie bzdury bo komuś się to podoba. Najwyżej by mnie zabili. Lepiej umrzeć walcząc o swoje niż żyć jak jakaś kurwa spełniając jakieś chore jazdy jakichś baranów.
na koniec Frajer śpiewa Grypserką ...
coraz częściej Fr grypsują. a on nie jest jedynym przykładem...;/
coraz częściej Fr grypsują. a on nie jest jedynym przykładem...;/
stek bzdur
Super sprawa, tak myślę, że musi być fajnie skończyć taki wydział i brechtać swoje ego słysząc i poprawiając ludzi, gdy ci używają formy mówionej "wziąść" a nie "wziąć" jak nakazuje słownik. Takoż nieopatrznie często popełniany błąd w używaniu w celowniku liczby mnogiej form - ę - ą typu "ludzią" zakrawa na obłęd. Jak każdy wie w naszym filozoficznym kraju tylko nauki humanistyczne mogą doprowadzić do pełni sukcesu i spełnienia zawodowego. Oczywiście profesor tej zacnej dziedziny wiedzy, acz do niczego przeciętnemu kowalskiemu w życiu nie potrzebnej będzie pewien, że sztuka pisana jak i mówiona jest jedną z najważniejszych, ale gdyby nie jakiś umysł ścisły (a nie rozlazły - humanistyczny) nie wymyślił koła to ci nadal formowaliby kwadraty i je toczyli.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów