Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Szczepionka na covid zrobiona w kilka miesiecy, zmieniajaca DNA. Napewno kurwa musi byc bezpieczna. Glowny udzialowiec firmy pfizer sprzedaje swoje akcje... zamiast zaczekac az cudowna szczepionka podbije swiat i z 5 milionow zrobi mu sie na koncie 500 on tego nie chce - bo pieniadze szczescia nie daja? tiaaaaa
Jak juz bedzie szczepionka - ktos powinien zrobic rejestr osob szczepionych i podawac statystyki - jak szybko umieraja. Jak teraz sie podaje przyczyne smierci - covid to po szczepieniu bedzie sie podawalo przyczyne smierci : wypedek, atak lwa, skok z bungee, wybuch dynamitu... wszystko byle nie NOP lub covid
Już szczepili nie testowana na długim dystansie szczepionka w Szwecji w 2002r bodajże na sars i teraz wychadza kwiatki ludzie zaszczepieni chorują na narkolepsje.... I tak nie jest źle
SARS – wirusowa choroba oddechowa, wywoływana przez koronawirusa SARS-CoV. Po raz pierwszy pojawiła się w listopadzie 2002 roku w prowincji Guangdong w południowych Chinach
Szczepionka na covid zrobiona w kilka miesiecy, zmieniajaca DNA.
Ja pierdolę, jaki osioł Szczepionka Pfizera ZAWIERA DNA, a nie ZMIENIA DNA. Jajecznica też zawiera DNA. Czy po zjedzeniu zaczęły Ci rosnąć pióra i skrzydła? Jeżeli faktycznie przyjmowanie DNA zmienia Twoje DNA to musiałeś dużo salami wpierdalać.
i to cały twój kontrargument? Debil.
Kontrargument na co? Na Twoją głupotę? Jak nie masz pojęcia w jakiejś dziedzinie to się chociaż nie ośmieszaj takimi wypowiedziami.
mam pomysł; zaszczep się pierwszy gościu a po roku jak przeżyjesz ten eksperyment to pogratuluję osobistego poświęcenia dla nauki.
ja pierdole, co za niedjebanie mózgowie na sadisticu się zrobiło.... antyszczepionkowcy, płaskoziemcy, reptalianie, big pharma i inne teorie spiskowe.... leki "be" , szczepionki trują, lekarz to szarlatan, dentysta to wysłannik szatana, wszyscy oszukujo, spisek bo nas pozabijać chco...
weźcie się pierdolnijcie wszyscy w łeb albo chociaż przeczytajcie podstawy czegoś czego nie znacie a tak ochoczo się wypowiadacie
ja pierdole, co za niedjebanie mózgowie na sadisticu się zrobiło.... antyszczepionkowcy, płaskoziemcy, reptalianie, big pharma i inne teorie spiskowe.... leki "be" , szczepionki trują, lekarz to szarlatan, dentysta to wysłannik szatana, wszyscy oszukujo, spisek bo nas pozabijać chco...
weźcie się pierdolnijcie wszyscy w łeb albo chociaż przeczytajcie podstawy czegoś czego nie znacie a tak ochoczo się wypowiadacie
Ale płaskiej ziemi to Ty nie obrażaj. Teraz to już na pewno Halman zwyzywa Cię od idiotów.
Ale płaskiej ziemi to Ty nie obrażaj. Teraz to już na pewno Halman zwyzywa Cię od idiotów.
a po co obrażać jak to zostało juz w latach 70 tych objaśnione i nawet zademonstrowane że domniemywana kulistość ziemi to tylko techniczne sztuczki tych z telewizji?
Polska ma najwięcej obowiązkowych szczepień z całej Uni Europejskiej. Zmuszają ludzi do szczepień pod karą grzywny.
Przykładowo w takiej Holandii to wszystkie szczepienia są DOBROWOLNE i jakoś nic tam nie słychać o epidemiach.
Zresztą w większości krajów UE nie ma obowiązkowych szczepień, a jeśli już są to KILKA, a nie KILKANAŚCIE jak w tej cholernej Polsce rządzonej od kilkudziesięciu lat przez idiotów.
Szczepionka Pfizera ZAWIERA DNA, a nie ZMIENIA DNA. Jajecznica też zawiera DNA. Czy po zjedzeniu zaczęły Ci rosnąć pióra i skrzydła?
Włóż jajecznicę do strzykawki i wstrzyknij ją sobie pod skórę, a następnie opisz jakie były efekty jak jesteś taka mądra.
Czy takie same jak po zjedzeniu jajecznicy?
Ech kiedyś to było, polio, czarna ospa, krztusiec, odra...
I po co to głupie wspominanie przeszłości, a zarazem wykazywanie całkowitego nierozumienia obecnych czasów.
Choroby wynikają z niskiego komfortu życia, z niedbałości o higienę. Obecnie dawne choroby już nie powrócą nawet mimo zaprzestania szczepień.
Oczywiście w małej ilości mogą powrócić, ale nic więcej.
Czy osoby które w Polsce niedawno chorowały na Odrę były zaszczepione czy nie były zaszczepione?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów