Chuj mi na imię.Szczepionka na covid zrobiona w kilka miesiecy, zmieniajaca DNA. Napewno kurwa musi byc bezpieczna. Glowny udzialowiec firmy pfizer sprzedaje swoje akcje... zamiast zaczekac az cudowna szczepionka podbije swiat i z 5 milionow zrobi mu sie na koncie 500 on tego nie chce - bo pieniadze szczescia nie daja? tiaaaaa
Jak juz bedzie szczepionka - ktos powinien zrobic rejestr osob szczepionych i podawac statystyki - jak szybko umieraja. Jak teraz sie podaje przyczyne smierci - covid to po szczepieniu bedzie sie podawalo przyczyne smierci : wypedek, atak lwa, skok z bungee, wybuch dynamitu... wszystko byle nie NOP lub covid
Już szczepili nie testowana na długim dystansie szczepionka w Szwecji w 2002r bodajże na sars i teraz wychadza kwiatki ludzie zaszczepieni chorują na narkolepsje.... I tak nie jest źle
SARS – wirusowa choroba oddechowa, wywoływana przez koronawirusa SARS-CoV. Po raz pierwszy pojawiła się w listopadzie 2002 roku w prowincji Guangdong w południowych Chinach
Szczepionka na covid zrobiona w kilka miesiecy, zmieniajaca DNA.
Ja pierdolę, jaki osioł Szczepionka Pfizera ZAWIERA DNA, a nie ZMIENIA DNA. Jajecznica też zawiera DNA. Czy po zjedzeniu zaczęły Ci rosnąć pióra i skrzydła? Jeżeli faktycznie przyjmowanie DNA zmienia Twoje DNA to musiałeś dużo salami wpierdalać.
i to cały twój kontrargument? Debil.
Kontrargument na co? Na Twoją głupotę? Jak nie masz pojęcia w jakiejś dziedzinie to się chociaż nie ośmieszaj takimi wypowiedziami.
ja pierdole, co za niedjebanie mózgowie na sadisticu się zrobiło.... antyszczepionkowcy, płaskoziemcy, reptalianie, big pharma i inne teorie spiskowe.... leki "be" , szczepionki trują, lekarz to szarlatan, dentysta to wysłannik szatana, wszyscy oszukujo, spisek bo nas pozabijać chco...
weźcie się pierdolnijcie wszyscy w łeb albo chociaż przeczytajcie podstawy czegoś czego nie znacie a tak ochoczo się wypowiadacie
ja pierdole, co za niedjebanie mózgowie na sadisticu się zrobiło.... antyszczepionkowcy, płaskoziemcy, reptalianie, big pharma i inne teorie spiskowe.... leki "be" , szczepionki trują, lekarz to szarlatan, dentysta to wysłannik szatana, wszyscy oszukujo, spisek bo nas pozabijać chco...
weźcie się pierdolnijcie wszyscy w łeb albo chociaż przeczytajcie podstawy czegoś czego nie znacie a tak ochoczo się wypowiadacie
Ale płaskiej ziemi to Ty nie obrażaj. Teraz to już na pewno Halman zwyzywa Cię od idiotów.
Polska ma najwięcej obowiązkowych szczepień z całej Uni Europejskiej. Zmuszają ludzi do szczepień pod karą grzywny.
Przykładowo w takiej Holandii to wszystkie szczepienia są DOBROWOLNE i jakoś nic tam nie słychać o epidemiach.
Zresztą w większości krajów UE nie ma obowiązkowych szczepień, a jeśli już są to KILKA, a nie KILKANAŚCIE jak w tej cholernej Polsce rządzonej od kilkudziesięciu lat przez idiotów.
Szczepionka Pfizera ZAWIERA DNA, a nie ZMIENIA DNA. Jajecznica też zawiera DNA. Czy po zjedzeniu zaczęły Ci rosnąć pióra i skrzydła?
Włóż jajecznicę do strzykawki i wstrzyknij ją sobie pod skórę, a następnie opisz jakie były efekty jak jesteś taka mądra.
Czy takie same jak po zjedzeniu jajecznicy?
Oczywiście w małej ilości mogą powrócić, ale nic więcej.
Czy osoby które w Polsce niedawno chorowały na Odrę były zaszczepione czy nie były zaszczepione?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów