18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Dokument o ketaminie
Mestiner • 2012-06-29, 18:41
Czyli mały dokument o popularnym leku znieczulającego i narkotyku
Z serii co wiemy o prawdziwych narkotykach. Długo ale obejrzeć wieczorem można

Reszta w komentarzu
Zgłoś
itemeczek 2012-06-30, 0:04 1
Zobaczylem dopiero pierwszą część i pytanie, skąd oni kurwa na to mają? Jakiś kurwa Chris wydaje sobie 100 dolarów na gówno, które przerobi jednego dnia, do tego jakieś żarcie, dom? No kurwa za co sie pytam, bo tez tak chce
Zgłoś
o................c 2012-06-30, 0:23
poczytajcie ma hypku raporty z ketaminy teraz j estem juz pewien ze musze sprobowac

my po sypance z am2201 mielismy tak samo jak ten kris no kurwa kapka w kapke:D
Zgłoś
Luis 2012-06-30, 0:25
kurde, płacić tyle hajsu, żeby siedzieć, nic nie mówić i być warzywem (tak, obejrzałam tylko 1 część).Po trawie się śmiejesz, masz beke ze wszystkiego itd a tu siedzisz i nic i jeszcze za to płacą. Nie czaje niestety tej fascynacji...
Zgłoś
Dandyz 2012-06-30, 0:40 1
13.36 za długo :/ niżej zrobiło się ciekawiej
Zgłoś
Jedras992 2012-06-30, 0:47 4
Cała seria National Geographic od narkotykach była zajebista, podobnie jak seria "Tabu"
Zgłoś
Vexille 2012-06-30, 0:47
Just like special K.... W sumie ketamina jest ciekawym zjawiskiem. Nie powoduje agresji, tylko dla odmiany uspokaja. Ale rząd jak zwykle jest oburzony faktem że istnieje biznes z którego nie mogą zbierać profitów(alkohol, tytoń, benzyna) przynajmniej w "granicach legalności"

Zostaną po nas tylko podarte fotografie...
Zgłoś
bonio3e 2012-06-30, 0:51
orzechccc napisał/a:

kurde ale mi smaku na ta ketamine narobiles. jutro to skołuje

yhy jak Chuj.
Zgłoś
xblazex 2012-06-30, 1:13
Dandyz napisał/a:

13.36 za długo :/ niżej zrobiło się ciekawiej Obrazek

a co one kutasy maja ze ciekawiej?

A beautiful way to become infected, alone or with others
Zgłoś
jpdl 2012-06-30, 1:46
Jesli mozg sie odcina od ciala to jakim cudem ten ziomek jest w stanie siedziec, albo jak moze mu serce bic ?
Zgłoś
erpi 2012-06-30, 1:55 1
orzechccc napisał/a:

kurde ale mi smaku na ta ketamine narobiles. jutro to skołuje

To ja poproszę później filmik jak sobie rurkę od cewnika do penisa przykładasz i sikasz so niego, tak jak ten koleś z Dublina mieszkający w Londynie ok?

Nie jestem aniołem ale ketaminie mowię stanowczo nie!

Zgłoś
E................e 2012-06-30, 2:03 1
Rems napisał/a:

jak to możliwe się pytam, że te wszystkie ćpuny mają na ciuchy i mieszkania/domy i ubezpieczenie zdrowotne??

czy to przypadkiem nie idzie z naszych podatków?

i taki ćpun ma też dostać nową nerkę? To są kurwa dzieci na świecie, które latami czekają na nerkę potrzebną do życia i razem z nimi w kolejce jest jakiś ćpun co przećpał swoje narządy?

a może taniej by wyszło dać im worek dragów żeby się dojechali do końca?

Prostak.A jak ktoś sobie ćpie za swoje pieniądze nie pomyślałeś ? Kurwa jak ktoś przyjdzie po pracy i się najebie wódą to jest ok ale jak zarzuci coś innego niż jedyny słuszny narkotyk - alkohol - to już trzeba go zgnoić.Burak jesteś i jedz mi z dupy każdy sam ma wybór i to jego sprawa co ze sobą robi,idź się najeb jedynym słusznym narkotykiem tak żebyś nie wtrafiał w klawisze oddasz przysługę wszystkim bywalcom sadola.

A odnośnie tematu to nie lubię psychodelików ;p potem masz w deklu jak ta baba na początku z rytualnym podejściem do ćpania;> zamiast jakiś głębokich rozkmin o sensie istnienia i istocie materii lepiej się czilować - ganja,opio,alkohol albo niektóre stymulanty są ok ale psychodelików nie trawię,w życiu szukam przyjemności a nie głębokich rozkmin.
Zgłoś
o................c 2012-06-30, 10:55
hehe kto nie wierzy w moje wyczyny niech obejrzy moje stare tematy:p a co do postu wyzej po jednym razie chyba nie bede potrzebowal cewnika:p
Zgłoś
tysonic 2012-06-30, 16:08
Oczywiście nikt nie wspomni że katamina jest używana w leczeniu bardzo poważnej i bolesnej choroby o nazwach crps-rsd, zespół Sudecka, algodystrofia, odruchowa dystrofia współczulna. Jest to w zasadzie jedyny lek który daje całkiem dobre rezultaty w tej okrutnej i nieuleczalnej chorobie.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów