18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 45 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Przed chwilą
Dokument o ketaminie
Mestiner • 2012-06-29, 18:41
Czyli mały dokument o popularnym leku znieczulającego i narkotyku
Z serii co wiemy o prawdziwych narkotykach. Długo ale obejrzeć wieczorem można

Reszta w komentarzu
Zgłoś
Nap_Limak 2012-06-29, 18:42
Ponoć reszta w komentarzu.

Cały Czas Stoi
Zgłoś
Mestiner 2012-06-29, 18:44 9
I reszta dla zainteresowanych

Zgłoś
kokofon 2012-06-29, 18:58 3
nie ma to jak wejsc na wykop wcisnac contol c pozniej wejsc na sadola i wcisnac control v
Zgłoś
sdfgs 2012-06-29, 19:10 15
kokofon, czyżbyś chciał to wrzucić ale nie zdążyłeś?
Zgłoś
Mestiner 2012-06-29, 19:10 20
kokofon napisał/a:

nie ma to jak wejsc na wykop wcisnac contol c pozniej wejsc na sadola i wcisnac control v

Fajna zabawa w sumie, no i jeszcze kilka piw wpadnie, będę lepszym użytkownikiem mając 10 więcej od innego użytkownika.

A tak w sumie nie zaświtało że nie wszyscy obskakują inne portale? Wszedłem na wykop, znalazłem ciekawy materiał sprawdziłem czy czasem tutaj ktoś go nie wrzucił i podzieliłem się znaleziskiem które może i bardziej pasuje na tą stronę niż duża część tego co jest aktualnie na forum
Zgłoś
Salceson 2012-06-29, 19:11 9
co to jest wykop?
Zgłoś
Nerfpl 2012-06-29, 19:20 1
Ciekawe... trzeba spróbować
Zgłoś
takija 2012-06-29, 19:41
Mestiner napisał/a:

Fajna zabawa w sumie, no i jeszcze kilka piw wpadnie, będę lepszym użytkownikiem mając 10 więcej od innego użytkownika.

A tak w sumie nie zaświtało że nie wszyscy obskakują inne portale? Wszedłem na wykop, znalazłem ciekawy materiał sprawdziłem czy czasem tutaj ktoś go nie wrzucił i podzieliłem się znaleziskiem które może i bardziej pasuje na tą stronę niż duża część tego co jest aktualnie na forum

I za to masz piwko
Zgłoś
kelgar1992 2012-06-29, 20:59 2
Cieszę się, że ktoś ma czas ogarniać wszystkie portale i wrzucić co ciekawsze rzeczy, dlatego stawiam piwo.
Zgłoś
oskiboski 2012-06-29, 23:13
Co Ty wiesz o ketaminie....
Zgłoś
R................s 2012-06-29, 23:38 7
jak to możliwe się pytam, że te wszystkie ćpuny mają na ciuchy i mieszkania/domy i ubezpieczenie zdrowotne??

czy to przypadkiem nie idzie z naszych podatków?

i taki ćpun ma też dostać nową nerkę? To są kurwa dzieci na świecie, które latami czekają na nerkę potrzebną do życia i razem z nimi w kolejce jest jakiś ćpun co przećpał swoje narządy?

a może taniej by wyszło dać im worek dragów żeby się dojechali do końca?
Zgłoś
o................c 2012-06-29, 23:48 1
kurde ale mi smaku na ta ketamine narobiles. jutro to skołuje
Zgłoś
teken 2012-06-29, 23:50 1
Cytat:

bo każdy przegląda wykopy, kłejki i inne tego typu gówna...

Co do materiału - fajny, zawsze mam łacha z ćpunków i ich przekonaniu o swojej alternatywności

Zgłoś
takiowaki 2012-06-30, 0:02 1
Sami wybrali takie zycie.... Dragi tak samo jak alko dla ludzi ogarnietych

ǝuozɔąłʎʍ ołɐʇsoz ɥɔɐsıdpod ʍ ʍóɟıƃ ɥɔʎuɐʍoɯıuɐ ǝıuɐıʍɐʇsʍ
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów