📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Uważam takie posty za promowanie islamu.dziękuje dobranoc
piotrekp25 napisał/a:
Uważam takie posty za promowanie islamu.dziękuje dobranoc
Jeśli uważasz ten post za promowanie, to prawdopodobnie nie zrozumiałeś przesłaniana filmu
NA serio są ludzie co nie zrozumieli, czy oni po prostu angielskiego nie znają
Ból dupy islamistów pod tym filmikiem jest makabryczny, oni zrozumieli, rozumiesz, oni... ( podpowiedź, teraz cię obrażam )
Każda forma bóstwa jest ostatecznie narzędziem dającym przywileje do narzucania innym swojej woli i postępowania niemoralnie, irracjonalnie.
Bóg nie istnieje.
Bóg nie istnieje.
A chuj tam, dam to 20 piwo
jest jeden Bóg i ma ponad 2000 lat, ja w nic nie wierze, ale mówią, że jest
ten Bóg nie rucha dzieci, nawet żony nie puknął
dobranoc
m.
ten Bóg nie rucha dzieci, nawet żony nie puknął
dobranoc
m.
Widzę, że Sye się przyjął na Sadistic. Naprawdę polecam jego kanał na youtube wszystkim, znającym angielski.
Najlepsze w jego animacjach jest to, że każda postać jest karykaturą kogoś znanego, a nie zwykłym ''stereotypem''.
Najlepsze w jego animacjach jest to, że każda postać jest karykaturą kogoś znanego, a nie zwykłym ''stereotypem''.
Obejrzałem to i w sumie to może i było zabawne w takim slowa znaczeniu. Ale w tym kryje się nasza słabość którą ten film pokazuje. Obcy ludzie przyjeżdżają do nas (do Europy-cywilizacji) i mówią nam co mamy robić. Czy my naprawdę jesteśmy tacy słabi, że musimy się kogokolwiek słuchać?
@Hangman108 Darkmatter2525 też tworzy genialne animacje, jego kanał tez jest jak najbardziej warty polecenia
borek555, Zgadzam się, oglądam jego animacje już od wielu lat
O ile Darkmatter jest dosyć znany, Sye dopiero zaczyna się wybijać
O ile Darkmatter jest dosyć znany, Sye dopiero zaczyna się wybijać
Hangman108, Ten gosciu na srodku to Anjem Choudary, chuj mu w dupe.
Brzmi jak Tim Minchin ale nie jestem pewien, mimo, że styl ten sam.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów