18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Bogunia77 2020-04-01, 16:40
Mycie ,masaż i do ciepłego przytulnegoo wyra!
Zgłoś
Juzwa 2020-04-01, 16:49 1
sars_80 napisał/a:

Ta, i to w dodatku Polak, bo to nasze obozy hahahahahaha

A gdzie kurwa napisałem, że to Polacy coś takiego zmaścili?! Zdjęcia od góry:

1- Auschwitz. Niemcy i ich przydupasy z całej Europy.
2- Kongo, winny Leopold, król Belgów Efekt kar za najdrobniejsze przewinienie
3- Filipiny armia USA zrobiła kuku.

Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
Zgłoś
Isakpm 2020-04-01, 17:25
Biancaaaa napisał/a:

znęcanie się nad dzieckiem czy nieporadnym starym człowiekiem to szczyt okrucieństwa. ... Nie potrafie pojąć jak można być az takim plugawcem parszywym bez krzty empatii...

Przecież to sadistic.pl ,mieli sie z szczeniaczkami bawic?

Zgłoś
m1t 2020-04-01, 17:31 1
Wyrokulicy napisał/a:

Ja się pytam gdzie jest ten wasz Bóg? Od wieków w chuja was robią z tym bogiem a wy dalej w bajki wierzycie. Ludzie to debile a niektórzy o tym wiedzą i wykorzystują to. I powiedz teraz gdzie napisałem nie prawdę?

Nigdzie nie napisałeś nieprawdy.Po prostu napisałeś to co wiedziałeś.
Więc tłumacze.
Boskie stworzenie miało miejsce jeden raz:"Bóg stworzył niebo i niebian".Natomiast ten cały świat został stworzony przez tzw.upadłych,którzy chcieli stworzyć swój świat w którym będą władcami a że byli różni to mamy to co mamy(dotyczy również świata zwierząt).Taki matriks w matriksie.
Odnośnie wykorzystywania baranów to prawda.Ludzie słuchają tego co chcą usłyszeć i chcą do nieba.
Wbili ludziom do głowy monopol na Boga.

Przeciwieństwem ​wiedzy jest nie ​ignorancja, ale ​ułuda wiedzy nie​podważalnej.
Zgłoś
35i 2020-04-01, 18:28 2
Wyrokulicy napisał/a:

Ja się pytam gdzie jest ten wasz Bóg? Od wieków w chuja was robią z tym bogiem a wy dalej w bajki wierzycie. Ludzie to debile a niektórzy o tym wiedzą i wykorzystują to. I powiedz teraz gdzie napisałem nie prawdę?

Ja tam wierzę w karmę, i uważam, że tej skośnej kurwie smród nogi powykręca i trafi do takiego samego przytułku.

wojtas09999 napisał/a:

Nie wiem co jest gorsze czy byc mumia za zycia czy srac pod siebie niemogac prawie nic zrobic i ktos musi cie myc
Wolalbym kulke w leb

Też mam taki plan. Dlatego mój passat ma 380 koni.
Zgłoś
Plastykpl 2020-04-01, 18:32
Chyba ktoś tu kogoś objada
Zgłoś
Rozjebie 2020-04-01, 18:59 1
m1t napisał/a:

"Bóg stworzył niebo i niebian"..

Co? Z tego co wiem, to stworzył świat w 7 dni. I w tym świecie stworzył mężczyznę na swoje podobieństwo (ciekaw jestem skąd u boga prącie). Potem z kości prącia stworzył kobietę (zmienili to potem na zebro), a na koniec jak prawdziwy psychopata, powiesił na gałęzi owoc, którego mieli nie ruszać. A gdy ruszyli, to jak prawdziwy kochający ojciec, pierdolony psychopata, wyjebał ich z domu, bezbronnych w świat tygrysów i lampartów

35i napisał/a:

Ja tam wierzę w karmę, i uważam, że tej skośnej kurwie smród nogi powykręca i trafi do takiego samego przytułku

Josef Mengele - w jego szpitalu amputował własnoręcznie ludziom na żywca kończyny i sprawdzał jak reagują, na żywca rozcinał ciała braci-bliźniąt, a potem zszywał brata z bratem tworząc jednego człowieka (niestety zawsze kończyło to się śmiercią, ciekawe dlaczego), ponadto sprawdzał jak reaguje ludzki organizm w ekstremalnych temperaturach (oczywiście bez znieczulenia) no i zarażał różnymi wirusami/ bakteriami i sprawdzał co będzie.
Dożył spokojnej starości w Brazylii, dopiero 13 lat po jego śmierci, w roku 1992 agenci Mossadu wyciągnęli jego szkielet z grobu i badając DNA potwierdzili ze to on.
To jest tylko jeden przykład, takich przypadków są tysiące - mordercy, gwałciciele i gangsterzy dożywają spokojnej starości.
Karma nie istnieje
Zgłoś
Juzwa 2020-04-01, 19:22
Coordinator napisał/a:

powiesił na gałęzi owoc, którego mieli nie ruszać.

To tylko symbol. Tym "zakazanym owocem" było dupcenie się. Adaś wyrypał Ewkę i się zaczęły jaja.

Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
Zgłoś
Budrys2000 2020-04-01, 20:27 4
Wyrokulicy napisał/a:

A co ma do tego Bóg?
Zatrzymałeś się intelektualnie na etapie religii w podstawówce, że utożsamiasz Boga z brodatym gościem, który ma magiczną moc?
Większość współczesnych ateistów nawet nie wie, w co nie wierzy. Moda na ateizm kończy się, jak zachoruje matka, żona, dziecko. Wtedy ateiści pierwsi w kolejce do modlitwy.
Zgłoś
watsman 2020-04-01, 20:41
W duchy nie wierzęale jak jednak są to niech wracają jej podopieczni i nie dadzą jej spokoju kurwiszonowi jednemu
Zgłoś
Lemons-shop 2020-04-01, 21:09 1
Biancaaaa napisał/a:

znęcanie się nad dzieckiem czy nieporadnym starym człowiekiem to szczyt okrucieństwa. ... Nie potrafie pojąć jak można być az takim plugawcem parszywym bez krzty empatii...[/Samo życie, a jak można zabijać króliczki, sarenki, pisklęta? I później jeszcze jeść? W każdej robocie po pewnym czasie przychodzi znieczulica, tak jak w polskich szpitalach nic nowego

Zgłoś
Kurde26 2020-04-01, 21:19 2
Biancaaaa napisał/a:

znęcanie się nad dzieckiem czy nieporadnym starym człowiekiem to szczyt okrucieństwa. ... Nie potrafie pojąć jak można być az takim plugawcem parszywym bez krzty empatii...

Mam złą wiadomość dla feministek. Takie zachowanie częściej zdarza się kobietom i do dużo częściej. Mężczyźni jeżeli dopuszczają się zaniedbania to najczęściej nie ma w tym premedytacji, częściej brak umiejętności, zaś kobiety robią to dla rozładowania swojej frustracji.
Zgłoś
djegowcw 2020-04-01, 22:01 1
Tak sie składa, że mój tata jest w podobnym stanie, jeśli nie gorszym.

Średnio lubię swojego tatę.

Ale za takie coś wyjebane mam w ewentualne dożywocie, zajebałbym kurwę gołymi rękami.
Zgłoś
paczfiko 2020-04-01, 22:09
Biancaaaa napisał/a:

A może ta babcia też się znecala nad swoim dzieckiem w przeszłości, a może była jakimś członkiem kartelu narkotykowego, możemy tak "możać" bez konca, ale jedno jest pewne, co dajesz, to dostajesz.
Moim zdaniem oczywiście.

<lol>
Zgłoś
outsidethebox86 2020-04-01, 22:21 2
Nie życzę ludziom źle, ale życzę im tego, co sami dają od siebie innym. Życzę tej babie takiej samej opiekunki na starość.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów