They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
lepiej żeby korona zabrała takiego człowieka ze sobą
nie nazwałbym jej człowiekiem, ale łącze się w życzeniu śmierci
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.znęcanie się nad dzieckiem czy nieporadnym starym człowiekiem to szczyt okrucieństwa. ... Nie potrafie pojąć jak można być az takim plugawcem parszywym bez krzty empatii...
Ja się pytam gdzie jest ten wasz Bóg? Od wieków w chuja was robią z tym bogiem a wy dalej w bajki wierzycie. Ludzie to debile a niektórzy o tym wiedzą i wykorzystują to. I powiedz teraz gdzie napisałem nie prawdę?
Ta, i to w dodatku Polak, bo to nasze obozy hahahahahaha
Ja się pytam gdzie jest ten wasz Bóg? Od wieków w chuja was robią z tym bogiem a wy dalej w bajki wierzycie. Ludzie to debile a niektórzy o tym wiedzą i wykorzystują to. I powiedz teraz gdzie napisałem nie prawdę?
No właśnie nie wiadomo. Nie jesteś w stanie udowodnić że go nie ma, ani że jest, po co robisz z siebie durnia??? Zesrasz się, widzisz gówno i wierzysz, a kiedy upierdoli ci w pracy rękę i po czasie czujesz ból fantomowy, zaczynasz się zastanawiać, jak to kurwa jest, nie mam ręki a boli jak chuj?
Widzisz, albo Bóg istnieje, albo to uwarunkowanie psychiczne, więc nie wprowadzaj, ani nie wyprowadzaj innych z błędu. Albo oni się kiedyś rozczarują, albo Ty i tobie podobni
Ksiądz Cię wyruchał, czy zakonnica urodziła?
Ta, i to w dodatku Polak, bo to nasze obozy hahahahahaha
No właśnie nie wiadomo. Nie jesteś w stanie udowodnić że go nie ma, ani że jest, po co robisz z siebie durnia??? Zesrasz się, widzisz gówno i wierzysz, a kiedy upierdoli ci w pracy rękę i po czasie czujesz ból fantomowy, zaczynasz się zastanawiać, jak to kurwa jest, nie mam ręki a boli jak chuj?
Widzisz, albo Bóg istnieje, albo to uwarunkowanie psychiczne, więc nie wprowadzaj, ani nie wyprowadzaj innych z błędu. Albo oni się kiedyś rozczarują, albo Ty i tobie podobni
Ja pierdole, sobie tak tłumacz że Bóg istnieje a nie mi. Co niektórzy dalej nie widzą że religia to jedna wielka fikcją ale chuj, bądź dalej zacofany.
Ksiądz Cię wyruchał, czy zakonnica urodziła?
Twoją matkę zakonnice wyruchalem a twój Stary w tym czasie mszę odpierdalal a ty byłeś u babci jak ruchalem twoją matkę. Teraz już wiesz jak twoja matka wierzyła w Boga klęcząc przędę mną.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów