Czarna pielęgniarka opiekuje się białą pensjonariuszką. Nóż mi się w kieszeni otwiera.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Tępy gruby smoluch, powinni tam przywrócić apartheid tym wynaturzonym skurwysynom
W RPA obserwujemy po prostu zmianę ról. Koło historii się obróciło, dominujący stali się zdominowanymi i zemsta trwa. Nic w tym dziwnego. Ludzka rzecz się mścić. Wkurwiające jest tylko ukrywanie tego faktu i wybielanie(he he) postępowania czarnych w imię panującej ideologii o złym, białym człowieku z Europy.
dom czarnej grubosci
Czarni nie wiedza co to ludzkie zachowanie bo...nie sa ludzmi
w RPA jak jestes bogatym bialym czlowiekiem,, to sobie mozesz zamontowac cos a la miotacz plomieni pod podwoziem samochodu, w razie gdyby ktos chcial cie porwac, a to zdarza sie czesto
cholerna Big Mama
babcia stara i niedołężna ale nie dyga przed czarnym salcesonem
łatwo jest gnebić sładszych od siebie
ciekawe co to za starucha ,strasznie bitna jak na babcie a w sumie jak całe życie przezyła w słusznym przekonaniu o swojej wyższości a tu nagle taka sytuacja że niby równość ,braterstwo WTF.....
Murzyn zachowujący się jak zwierzę, coś nowego.
"Czarna pielęgniarka" - i już wszystko jasne
Nie oglądam za mocne dla mnie. Nienawidzę i nie zniosę nigdy widoku znęcania się nad osobami "bezbronnymi" , kimś starszym , małymi dziećmi , zwierzętami
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów