Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Hiros ty huja wiesz pajacu odaj swoje dziecko do bidula ku2 bedzie taniej psa do schroniska jak babcia hajsem rzucała to ku wnusiu zapierda a jk sie trzeba zajac to ni huja
trzeba się zająć to 5 osób u mnie w domu musi zrezygnować z pracy, szkoły i za co żyć za zasiłki
Pajac to ty kurwa sam jesteś na 100% nie widziałeś takiej chorej osoby i sam pierdolisz "jak trzeba się zająć to nichuja?"
kurwa pielegniazem nie jestem, załatwić lekarza na wizyte domową jest to kurwa 9088 cud świata.
Masz jeszcze jakieś sapy to ci kurwa wytłumacze kozaku co poz monitorem chuja widziałeś.
Moj dziadek tez mial azlzhaimera, do ostatniego stadium choroby, gdzie ciagle lezal z zamknietymi oczami siedizal w domu, gdyby nie to ze moja mama pomagala babci w kwesti finansowej, to zaplacic za pielegniarke to kupi rozne rzeczy jak np materaz zeby nie robily odlezyny to watpie zeby babcia byla wstanie sama poradzic sobie z dziadkiem, jej syn pomagal jej codziennie myc go, golic.
Osoba w tej chorobie jest jak niemowlak, z tym ze wazy kilkunastokrotnie wiecej.
W ostatniej fazie dziadek lezal w hospicjum, gdzie byl pod calodobowa opieka i babcia odwiedzala go codziennie. Hospicjum to 900 zl miesiecznie, ale bylo to konieczne bo leki trzeba dawac zastrzykami a do choroby dziadka doszla jescze padaczka, raz mial atak jak nocowalem, to naprawde straszny widok, nic nie mozesz zrobic a bliski sie caly trzesie i nie wiesz co sie dzieje, szcegolnie gdy jests dzieckiem...
Nie gadaj ze codziennie bys taka osoba sie opiekowal, bo to slowa rzucone na wiatr z naprawde wielu rzeczy musisz zrezygnowac, a z kazdym dniem jest coraz gorzej.
Skolei oddawanie w miare zdrowych ludzi do domow starcow to dlamnie brak szacunku dla rodziny, szczegolnie jak dzieje sie takie cos jak na filmiku. Nie wiem co bym zrobil gdyby moich rodzicow/dziadkow by takie cos spotkalo.
brawa kurwa brawa, odezwał się ktoś kto o tym coś wie i nie pierdoli bez sensu.
Podaj adres na priv to ci browara wyśle.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów