wesołe jest życie staruszka?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Gdzie to jest? zorganizujmy sie i jedzmy tam nakrecic material filmowy na harda
nie, nie ze staruszkami, z pielegniarzami w roli glownej.
Swoja droga.. Hujowa jest starosc, nie wiadomo co moze odjebac rodzinie ze umiesci tam takiego staruszka.
Nie wkurwialo by was to? Tu nie liczylo by sie jakim byles hojrakiem za zycia i ile zebow powybijales, po prostu jestes stary - ale chcialbys takiemu hujowi dojebac i nie masz jak.
A zreszta.. w tym wieku to szybko by sie zapomnialo ze to mialo miejsce.
nie, nie ze staruszkami, z pielegniarzami w roli glownej.
Swoja droga.. Hujowa jest starosc, nie wiadomo co moze odjebac rodzinie ze umiesci tam takiego staruszka.
Nie wkurwialo by was to? Tu nie liczylo by sie jakim byles hojrakiem za zycia i ile zebow powybijales, po prostu jestes stary - ale chcialbys takiemu hujowi dojebac i nie masz jak.
A zreszta.. w tym wieku to szybko by sie zapomnialo ze to mialo miejsce.
Te pielęgniarki powinno się napierdalać aż zaczną błagać o litość a wtedy jak już beda błagały napierdalać jeszcze 2 razy mocniej aż będą przepraszały ,że się urodziły. Wtedy jeszcze profilaktycznie napierdalać aby straciły przytomność i dla pewności jeszcze kilka minut aby jak odzyskają przytomność były pół-warzywem tak aby ktoś musiał się nimi do końca życia opiekować bo nie będą w stanie się same podetrzeć już nie mówiąc o zapamiętaniu 5 metrowej drogi do kibla.
oni też kiedyś będą starzy, mam nadzieję ,że wtedy trafią na jakiegoś pielęgniarza sadyste, co lubi ludziom srać na mordy.
@ up
hmm....też bym nie lubiał
hmm....też bym nie lubiał
@Dr.Ness to jest we Włoszech..
Musiały być jakieś skargi na personel że Guardia di Finanza założyła monitoring
(to jest ichnia taka policja pracy).
W sumie rzeczy masakra, ale pociesza mnie fakt że oni też się kiedyś zestarzeją...
Musiały być jakieś skargi na personel że Guardia di Finanza założyła monitoring
(to jest ichnia taka policja pracy).
W sumie rzeczy masakra, ale pociesza mnie fakt że oni też się kiedyś zestarzeją...
W ubojni wszystko było proste: świnia, prąd, bzzzyt i świnia leży. A tutaj...
Jak można oddać swoich rodziców do domu starców ?? Dla mnie to szczyt skurwielstwa ... nie ważne w jakim stanie będą kiedyś , za dlugie , długie lata moi rodzice nigdy nie pozwolę by trafili do takiego miejsca . A tą szmate powinni powiesić za pizde .
NuclearBlast napisał/a:
Jak można oddać swoich rodziców do domu starców ?? Dla mnie to szczyt skurwielstwa ... nie ważne w jakim stanie będą kiedyś , za dlugie , długie lata moi rodzice nigdy nie pozwolę by trafili do takiego miejsca . A tą szmate powinni powiesić za pizde .
Wiesz co Ci powiem, chuja wiesz.
Sam mam babcie z Allzechimerem (wiem źle napisane), i ty myślisz że opieka nad taką osobą jest łatwa?
Ty chuja widziałeś, ta osoba nie pomaga nic wiesz co to jest podnieść 60kg+ do kibla? Kurwa jak Ci sie zleje zesra to jest robota, czyli musisz mieć opieke pielęgniarka, policz sobie ile to jest na dobe sam chyba dasz rade 1 pielęgniarka na miesiąc to jest kwestia 1900-2200 x4. Już nie mówie o tym ile Ci zapierdolą z domu pieniędzy złota a taki ośrodek to kwestia 2500 na miecha, oczywiśnie nie zostawiamy babci i co2 dni jesteśmy u niej.
Więc resumując chuja wiesz to nie pierdol.
Hiros ty huja wiesz pajacu odaj swoje dziecko do bidula ku2 bedzie taniej psa do schroniska jak babcia hajsem rzucała to ku wnusiu zapierda a jk sie trzeba zajac to ni huja
WHATtheFUCK napisał/a:
W ubojni wszystko było proste: świnia, prąd, bzzzyt i świnia leży. A tutaj...
A jak nie było prądu ? To co ? ... Zębami je ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów