📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Znowu szoszoni?
Spasiona baba za kierownicą... no kto by sie spodziewał.
Współczuję właścicielowi domu. Teraz baba będzie mu pierdolić następne 5 lat żeby jakiś betonowy metrowy płot postawił bo ZARAZ mu dzieciaki ktoś zmiażdży. Mimo wszystko i tak szczęście, że akurat nikogo tam nie było.
Ja tak wracam z pracy, kiedy żona zadzwoni, że na obiad ulepiła pierogi z twarogiem, polane później bitą śmietaną.
Adameck napisał/a:
Ja tak wracam z pracy, kiedy żona zadzwoni, że na obiad ulepiła pierogi z twarogiem, polane później bitą śmietaną.
Po obejrzeniu paru filmów na hardzie, nie ruszam czegoś takiego jak pieróg z twarogiem.
Chciałbym zobaczyć jak dzieci zjeżdżają z tej zjeżdżalni.
NiesfornyMisio napisał/a:
Chciałbym zobaczyć jak dzieci zjeżdżają z tej zjeżdżalni.
No dokładnie, chuj z tym samochodem i grubą babą. przyjrzyjcie się wyprofilowaniu zjeżdżalni \_ hahaha
Dobrze , ze miala pasy zapiete bo by wypadla
Kocyk najlepiej się ewakuował.
"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów