📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dziś na obiad pieczyste.
Do mikrofalówki go mogła wsadzić
Nie dość że blond, to najprawdopodobniej Amerykanka. Czyli głupota do potęgi.
herbalix napisał/a:
@up
i z ameryki
teraz do instrukcji piekarników zaczną dodawać "nie używać do kremacji zwłok"
hahaha ja się nie zdziwię, jak dostanie odszkodowanie
w instrukcji obslugi przeciez nie pisalo zeby nie kremowac pupili czemu by miala nie dostac ?
@up
nie było napisane
nie było napisane
buaahahhaha, nie mogę przestać się śmiać.. wyobraziłam sobie tą idiotkę panikującą od srodu i dymu unoszącego się w kuchni.. ech.. taka wizja
Jednak niektórych bab lepej do kuchni nie wpuszczać
matylducha napisał/a:
buaahahhaha, nie mogę przestać się śmiać.. wyobraziłam sobie tą idiotkę panikującą od srodu i dymu unoszącego się w kuchni.. ech.. taka wizja
Albo ograniczyc dostep do neta i nie wypuszczac ich z niej
Niby taki regulaminowiec a danych nie usunął
ii tam hamburgerowe pomysły naród z białoczerwonymi pasami i gwiazdkami na fladze kolejny raz udowadnia że nie zaniżył swojego poziomu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów