Lewicowy gubernator chciał się popisać. Czy ma ktoś jakiś opis, potwierdzający, że to ustawka lub fake?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Przecież to jest szef tego całego wrestlingu. Ustawione jak wybory za stalina.
pawcio1479 napisał/a:
no co ty?!? serio?
Amerykanie to debile. Kurcze, żeby prezydent musiał się bawić w takie szopki, żeby przyciągnąć wyborców. Wrestling, może się zajmie jeszcze hodowlą jedwabników.
SpeedyG napisał/a:
Amerykanie to debile. Kurcze, żeby prezydent musiał się bawić w takie szopki, żeby przyciągnąć wyborców. Wrestling, może się zajmie jeszcze hodowlą jedwabników.
napisał gość, który to łyknął jak pelikan...
To jest głupsze niż moja była. A zaręczam, że to suka i kurwisko jakich mało.
Nie zesrajcie się tutaj wszyscy, pelikany.
Trump bawił się w taki showbiznesik wiele lat przed tym zanim zaangażował się w politykę. Oczywiście już tego nie robi od dawna, choćby dlatego, że konstytucją zabrania naruszać cielesność jego ekscelencji prezydenta. A wy żryjcie dalej szambo, tępe sadolowe pelikany.
Katie napisał/a:
A wy żryjcie dalej szambo, tępe sadolowe pelikany.
Skąd u ciebie tyle agresji?
Nie staje ci?
Ten typ pustaczki to prezydent Meksyku
pawcio1479 napisał/a:
Rzeczywiście 100% poparcia u Stalina trochę podejrzane ale w Rosji każda władza ma od 80%) do 100% poparcia a ludzie nigdy się jej nie sprzeciwiają. To zasługa 5 000 000 Aparatu Nacisku który tworzą najróżniejsze służby mundurowe.
no co za cep
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów