Drugie zdjęcie, to nie fejk. Opis może być mylący
Drugie zdjęcie, to nie fejk. Opis może być mylący
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To jest ktoś kto, w przeciwieństwie do pedałka Kaczora, umie zaśpiewać polski hymn
I kolędy w szansa na sukces z łamanym R
Dobrze ze policjanci nie trafiłi na kogoś z pisu bo zaraz by stracili pracę
Jeszcze zdążą stracić:
se.pl/wiadomosci/polityka/afera-podsluchowa-aleksander-kwasniewski-o-t...
oberwało się ówczesnemu szefowi rządu Donaldowi Tuskowi (58 l.). Suchej nitki nie zostawił na nim były prezydent Aleksander Kwaśniewski. - Rysiu, pamiętaj, że na czele tego półrządu stoi facet, który jest wyjątkowo mściwy. Jest rudy i mściwy - mówi Kwaśniewski.
Nie jestem zwolennikiem pisu, ale dziwi mnie fakt że są ludzie w Polsce co nadal popierają tego smiecia. Mam wytłumaczyć jak to dla mnie wygląda? To jakby tyfusek powiedział że sadistic.pl jest mało oblegany i jest na skraju upadłości, więc sprzedajemy domenę, bazę danych i uzytkowników szkodników dla konsorcium gruppe deutschland gmbh, no wiesz panie... wolny rynek itp.
To Ci podpowiem że Tuska popierają bo jako jeden z nielicznych w naszym kraju ma do siebie dystans, jest dobry w dyplomacji, z jego zdaniem liczy się cała Europa i gdyby nie rządy po a np pisu przez cały czas to już dawno byśmy byli kolonią Rosji. Pokaż mi chociaż jednego polityka w Polsce który tyle osiągnął który nie jest pośmiewiskiem w Europie i USA?
To Ci podpowiem że Tuska popierają bo jako jeden z nielicznych w naszym kraju ma do siebie dystans, jest dobry w dyplomacji, z jego zdaniem liczy się cała Europa i gdyby nie rządy po a np pisu przez cały czas to już dawno byśmy byli kolonią Rosji. Pokaż mi chociaż jednego polityka w Polsce który tyle osiągnął który nie jest pośmiewiskiem w Europie i USA?
Patrząc w kategorii, kto się najmniej zbłaźnił, to masz rację, Tusk wygrywa, ale nie wiem, czy to jest taki powód do dumy.
Kto pod kim dołki kopie temu pan bóg daje, a kto rano wstaje ten sam w nie wpada. Dbrze mu tak
Pan bóg nic nie daje bo nie istnieje.
Bieda w partii skoro nawet na kierowcę nie stać. Stąd te parcie na koryto.
Lepiej żeby się jak PiS się wozic. Pancerne limuzyny po 2 mln i tratowanie plebsu z całą świata i dworzanami.
Krótką pamięć macie bo PiS tak rozpierdalal wszystko na drodze ze nawet powstała strona internetowa z licznikiem bo wszyscy stracili rachubę ile oni wypadków spowodowali.
W przeciwieństwie do pisowskich kurew którzy dzwonili by do komendanta na skargę żeby wyjebal policjantów, Tusk nie zasłanial się immunitetem tylko przyjął karę.
po chuj tu piszesz o tym ? tvp info jesteś ?
Pseudo prawaki psychofani pisowskiej lewicy będą walic konia pod ten temat przez następne 2 tygodnie.
PiS dostał takiej wody na młyn że ja pierdole.
Jeszcze za rok w TVP w wiadomościach będzie "pijany kierowca zatrzymany przez policję. Stracił prawo jazdy jak Donald Tusk".
Przypominam tylko, że jak Beata że świta wyjebala w chłopaka w cinquecento to do tej pory próbują go zamknąć i nie cofnęli się nawet przed takim kurestwem jak usuwanie zapisów monitoringu i fałszowanie dowodów żeby tylko postawić na swoim chociaż nie było ku temu żadnego powodu bo nikomu się nic nie stało i można było sprawę zakończyć 500 zł mandatem.
Patrząc w kategorii, kto się najmniej zbłaźnił, to masz rację, Tusk wygrywa, ale nie wiem, czy to jest taki powód do dumy.
Oczywiście że Tusk i nie jest ideałem i lekiem na wszytsko ale obiektywnie patrząc w naszym kraju nie ma wielu lepszych
jest z 2005 roku i wykonano je w Grodnie
twitter.com/Bart_Wielinski/status/834770385480597504/photo/1
To jest ktoś kto, w przeciwieństwie do pedałka Kaczora, umie zaśpiewać polski hymn
chyba po niemiecku zapomniales dodac
nie ma za co milego wieczoru
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów