Drugie zdjęcie, to nie fejk. Opis może być mylący
Drugie zdjęcie, to nie fejk. Opis może być mylący
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
teraz, skoro tusk znowu zjebal, to macie zadanie krzyczec o pisie i kaczynskim. jakiecto jest kurwa tanie
kazdy kto powie tusk ten jest pisowkim trollem... start!
pazuzu i wiewor jak zawsze na posterunku do nakurwiania propagandą na sadolu. takie szmaty napisza wszystko byle po/pis utrzymalo sie przy wladzy. haa tfuu, znajdzcie sobie normalna prace, nieudacznicy.
teraz, skoro tusk znowu zjebal, to macie zadanie krzyczec o pisie i kaczynskim. jakiecto jest kurwa tanie
kazdy kto powie tusk ten jest pisowkim trollem... start!
Ty to chyba serio opierdalasz gałe Kaczyńskiemu że zawsze go bronisz
No zdarza się ale Rudy już miał swój czas na rządzenie powinien siedzieć na emeryturze i ryby łowić
Tylko jedno się tu zgadza. "Powinien siedzieć".
To jest ktoś kto, w przeciwieństwie do pedałka Kaczora, umie zaśpiewać polski hymn
Tak, ale po niemiecku.
Co za czasy że gówniana polityka pojawia się na sadolu... Czy mnie bawi że stracił prawko? Tak. Czy należy to wstawiać tutaj? Nie.
Zresztą widać że autor to ciężki wieśniak z wioski w dupie Polski.
Na 2 karty sim raptem jedna łapie jakiś zasięg i to aż jedna kreskę... Do tego z obcej sieci bo widać że z krajowym roamingiem... Co za przegryw.
Nie Beata wyjebala w chłopaka, tylko ciota z bor-u w pierwszym samochodzie, rozjebał cały ten orszak i spowodował że drugi borowik rozjebał samochód z beti, również przez ciotę w czikłoczento, który pomimo że wszystko wokół miga na niebiesko, jedzie gdzie zapragnął zamiast rozejrzeć się dokoła, bo przecież kurwa coś się dzieje. Jakby jechały straż, policja i karetka na sygnale, też by się pod któryś wpierdolił, bo przecież jeden już pojechał i już nic więcej nie widzi. Ja bym kurwom zabrał prawko. Jednemu i drugiemu.
Także jeszcze raz - z naszego poziomu wiedzy nie są się sensownie ocenić polityka.
Zresztą widać że autor to ciężki wieśniak z wioski w dupie Polski.Na 2 karty sim raptem jedna łapie jakiś zasięg i to aż jedna kreskę... Do tego z obcej sieci bo widać że z krajowym roamingiem... Co za przegryw.
W dodatku ma budzik nastawiony...
Pierdolony wsiok i przegryw
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów