18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (12) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Quassar 2021-11-21, 0:34 2
Tusk to jest ten gość co chciał założyć ACTA w polsce a potem ACTA 2.0...
Teraz gdy PIS nałożył kościele restrykcje ale aborcja be.. ludzie głosują na PO bo takie prawilne a nie pamiętają jak PO chciało decydować jak internet ma wyglądać i co ludize mają przeglądać a czego nie...

No tak ale jak bydło żyje z dnia na dzień to kto będzie pamiętał co było tam dobre 4-6 lat temu...
Zgłoś
pazuzu 2021-11-21, 0:35 4
Smokw napisał/a:

Eh... Lemingi. Idźcie płakać gdzie indziej, że wasz idol- zdrajca, na którego kolejny wniosek unia wstrzymała znowu kasę dla naszego kraju. Nie rozumiem jak można uwielbiać tego szkodnika.

Ty tak serio? Przez Tuska polska nie dostanie kasy z UE? A nie przez to że PiS jest nieudolny i łamie polskie prawo?? A dodatkowo że codziennie dostajemy milionowe kary za Turów i izbę dyscyplinarną to też wina Tuska? Weź się jebnij w łeb i przestań oglądać tvpis
Zgłoś
O................n 2021-11-21, 0:50 1
Ocho, wojenki PiS PełO. Już jebane lemingi zapomnieliście, jak cudownie było za Tuska?
Zgłoś
CoJaTamKurwaWiem 2021-11-21, 1:02 5
Pewnie się zapomniał i myślał, że grzeje u siebie na autobahnie
Podobno juz po wypadku widziano go na rowerze
Zgłoś
Anake 2021-11-21, 1:12 1
dadar123 napisał/a:

To jest ktoś kto, w przeciwieństwie do pedałka Kaczora, umie zaśpiewać polski hymn

No nie pierdolcie, ze ten cwel ma tyle piw wy po/pisowkie kurwy. Juz zapomnieliscie jak was platforma tez jebala biedne, smiedzace polaczki?
Zgłoś
plastic 2021-11-21, 1:15 1
pazuzu napisał/a:

Ty to chyba serio opierdalasz gałe Kaczyńskiemu że zawsze go bronisz

nie odwracaj kota ogonem, frajerze. popis ma zdychać, a ty masz się brać do normalnej roboty, czego nie rozumiesz

tusk, kaczynski - se kurwy znalazły sposób na tworzenie podziałów społecznych i wyręczają się takimi spierdolinami jak ty
Zgłoś
pazuzu 2021-11-21, 1:19 2
plastic napisał/a:

nie odwracaj kota ogonem, frajerze. popis ma zdychać, a ty masz się brać do normalnej roboty, czego nie rozumiesz
tusk, kaczynski - se kurwy znalazły sposób na tworzenie podziałów społecznych i wyręczają się takimi spierdolinami jak ty

Co Ty wyjeżdżasz z tą normalną robota? Przecież nawet nie wiesz gdzie pracuje i czym się zajmuje. O cos konkretnego Ci chodzi?
PS. Nie jestem wielbicielem Po ale bardziej nienawidzę pisu więc z dwojga złego wolę Tuska niż Kaczyńskiego
Zgłoś
Dzisiaj 2021-11-21, 1:21
fajnie panie adminie ale kurwa ja mam ojca uczyc jak sie robi dzieci??

dzial religia i polityka? hello ?
Zgłoś
Zpider 2021-11-21, 1:34
@PERKUN

Lepiej mu niemiecki wychodzi
Zgłoś
Scoorp 2021-11-21, 1:35 1
tak tusk potrafi zaśpiewać hymn polski w dodatku po niemiecku... xD
Zgłoś
kapelan_szturmowy 2021-11-21, 1:42 4
Zgłoś
PieronJasnySzlag 2021-11-21, 1:58 5
pazuzu napisał/a:

To Ci podpowiem że Tuska popierają bo jako jeden z nielicznych w naszym kraju ma do siebie dystans, jest dobry w dyplomacji, z jego zdaniem liczy się cała Europa i gdyby nie rządy po a np pisu przez cały czas to już dawno byśmy byli kolonią Rosji. Pokaż mi chociaż jednego polityka w Polsce który tyle osiągnął który nie jest pośmiewiskiem w Europie i USA?

O Cie chuju złoty. Jesteś przygłupem czy jak? Te wszystkie poklepywania tuska po plecach to nie jest oznaka szacunku. Z tuskiem się nikt nie liczy i tak, jest pośmiewiskiem europy. Po prostu liberałowie stworzyli i napompowali bańke pełną wazeliny. Problem w tym że ta bańka nie ma nic wspólnego z realizmem politycznym. Zrozum w końcu że nikt nie liczy się z pożytecznymi idiotami którzy własny kraj kalają za granicą i plują na własny naród. Tuska poklepują po plecach bo jest na każde pstryknięcie palcem a jak znowu dojdzie do władzy to sprzeda wszystko co jeszcze mamy nasze.
Więc jak nie masz wiedzy jak wygląda polityka międzynarodowa to niezabieraj głosu.
Zgłoś
zalu1991 2021-11-21, 2:45 1
Zgłoś
Apakalolo 2021-11-21, 2:47
taaa stracił prawko hahaha
jakim ignoratem trzeba byc, zeby nie zauwazyć prostej zagrywki.
oj jestem zwyklym obywatelem wzieli mi prawko oj oj (chuj ze moglem do blaszczaka zadzwonic i zwolnic biednych kraweznikow), ale patrzcie ludzie jaki jestem normalny obywatel... zaglosujecie, a potem i tak Wam znowu zajebie 150mld zl... Kaczor i donald jednym chujem urobieni! Wyjebac obu!
I kazdego kto ich popiera...
Zgłoś
pazuzu 2021-11-21, 2:48 4
PieronJasnySzlag napisał/a:

O Cie chuju złoty. Jesteś przygłupem czy jak? Te wszystkie poklepywania tuska po plecach to nie jest oznaka szacunku. Z tuskiem się nikt nie liczy i tak, jest pośmiewiskiem europy. Po prostu liberałowie stworzyli i napompowali bańke pełną wazeliny. Problem w tym że ta bańka nie ma nic wspólnego z realizmem politycznym. Zrozum w końcu że nikt nie liczy się z pożytecznymi idiotami którzy własny kraj kalają za granicą i plują na własny naród. Tuska poklepują po plecach bo jest na każde pstryknięcie palcem a jak znowu dojdzie do władzy to sprzeda wszystko co jeszcze mamy nasze.
Więc jak nie masz wiedzy jak wygląda polityka międzynarodowa to niezabieraj głosu.

Czyli co według Ciebie Kaczyński lepiej by reprezentował Polskę za granicą? A nie czekaj Kaczyński nigdy nawet nie wyjechał z Polski i nie zna nawet słowa po angielsku i jedyne co mogły zrobić na spotkaniu z innymi to zasypać ich swoim łupieżem. Przestań ćpać chłopczyku bo bredzisz, to że oglądasz tvppis nie znaczy że znasz się na polityce
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem