📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Mokry sen katola
Pierwszy raz od wielu lat poczułem że mamy Polskiego premiera jeżeli chodzi o tło.
ps jebać tuska.
-Nicolas Gomez Davilla
ps jebać tuska.
Pozdrawiam serdecznie poddanych upadłego systemu.
Kurwa... bo zacznę go lubić :|
@JesusChytrus nie widze kurwa zwiazku
Do Haering Polska mojego pracodawcy przyjeżdża to gówno, nie oberwie pomidorem bo mnie wyjebią. płącą pare stów wiecej niż minimalna wiec zapierdalam. Tak szczerze to jest to najlepszy zakłąd pracy jaki widziałem, teraz Tasak bedzie pierdolił że to dzięki niemu bo stosunki z merkel.kuwa chuj mnie strzela.
To nie Ku Kux klan tylko SS, Tusk służy gestapowcom i jego zadaniem jest doprowadzić Polskę do ruiny finansowej,demograficznej i militarnej co konsekwentnie realizuje. SS pilnuje i zdaje raport Merkel
Czytam te Wasze komentarze i nie mogę oprzeć się wrażeniu, że Wy straszni głupi jesteście
staną się świadomi.
Pew pew pew.
Nie nie nie nie nie i kurwa nie !!!! On już wykonał te zadanie i do tego nadal nas a on dalej będzie tak samo robił bo my mu na to pozwalamy, ci co się sprzeciwiają to jest ich garstka, którzy później są za to ukarani, patrząc z widzenia tego kutasa to on sobie myśli tak ,, pozwalają się okradać, manipulować, nikt się nie sprzeciwia itp. to czemu mam tego nie robić ? "
Oglądałem to wczoraj. Nie to powinno wzbudzić Wasze zainteresowanie. Zwróćcie uwagę na Polskie flagi i kolor ściany/planszy z tyłu. Te 3 kolory razem wyglądają znajomo (tak, wiem.. kolejność nie pasuje)
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów