18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Przed chwilą
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
s................e 2014-03-20, 17:45 3
Mokry sen katola
Zgłoś
yava1111 2014-03-20, 18:18
Pierwszy raz od wielu lat poczułem że mamy Polskiego premiera jeżeli chodzi o tło.
ps jebać tuska.

"By uczynić z ludzi niewolników, należy im wmówić, że wszystkie problemy, to problemy społeczne"
-Nicolas Gomez Davilla
Zgłoś
Pravicow 2014-03-20, 18:24 3
A ja czekam, aż GIF się załaduje...

Pozdrawiam serdecznie poddanych upadłego systemu.
Zgłoś
Vanathos 2014-03-20, 19:50
on ma kolegów?
Zgłoś
Bartek1991 2014-03-20, 20:09
Kurwa... bo zacznę go lubić :|
Zgłoś
a................m 2014-03-20, 21:59
@JesusChytrus nie widze kurwa zwiazku
Zgłoś
przemo111 2014-03-21, 0:20
Do Haering Polska mojego pracodawcy przyjeżdża to gówno, nie oberwie pomidorem bo mnie wyjebią. płącą pare stów wiecej niż minimalna wiec zapierdalam. Tak szczerze to jest to najlepszy zakłąd pracy jaki widziałem, teraz Tasak bedzie pierdolił że to dzięki niemu bo stosunki z merkel.kuwa chuj mnie strzela.
Zgłoś
crystaldragon 2014-03-21, 0:27
To nie Ku Kux klan tylko SS, Tusk służy gestapowcom i jego zadaniem jest doprowadzić Polskę do ruiny finansowej,demograficznej i militarnej co konsekwentnie realizuje. SS pilnuje i zdaje raport Merkel
Zgłoś
tytus05 2014-03-21, 0:39 8
Czytam te Wasze komentarze i nie mogę oprzeć się wrażeniu, że Wy straszni głupi jesteście

Liberté, Égalité, Fraternité
Zgłoś
aKiwiKiwiKiwi 2014-03-21, 1:12 8

Na Wasze skołatane nerwy
Zgłoś
urteusz 2014-03-21, 1:19
@ up.

Pew pew pew.

Dopóki nie pałączy ich świadomość, nigdy się nie zbuntują; dopóki się nie zbuntują, nie
staną się świadomi.
Zgłoś
Matt41 2014-03-21, 4:05
crystaldragon napisał/a:

jego zadaniem jest doprowadzić Polskę do ruiny finansowej,demograficznej i militarnej co konsekwentnie realizuje. SS pilnuje i zdaje raport Merkel

Nie nie nie nie nie i kurwa nie !!!! On już wykonał te zadanie i do tego nadal nas a on dalej będzie tak samo robił bo my mu na to pozwalamy, ci co się sprzeciwiają to jest ich garstka, którzy później są za to ukarani, patrząc z widzenia tego kutasa to on sobie myśli tak ,, pozwalają się okradać, manipulować, nikt się nie sprzeciwia itp. to czemu mam tego nie robić ? "
Zgłoś
skibielec 2014-03-21, 7:19
Pan T to cipka, nie pokazałby sie w takim towarzystwie...
Zgłoś
EwelinyStara 2014-03-21, 12:54
Oglądałem to wczoraj. Nie to powinno wzbudzić Wasze zainteresowanie. Zwróćcie uwagę na Polskie flagi i kolor ściany/planszy z tyłu. Te 3 kolory razem wyglądają znajomo (tak, wiem.. kolejność nie pasuje)
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów