"Mam nadzieję, że wszystkim w Polsce starczy wyobraźni, by oszczędzić kłopotów gościom i polskim kibicom. Są nowocześniejsze metody rozładowywania napięć. Pałka to ostateczność, ale policjanci pałki też będą mieli i w razie potrzeby będą je używali" Donald Tusk
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
do twarzy mu z sierpem. if you know what i mean
Pierdolicicie Chipolicicie - i tak gówno zrobicie!!! Bo to Polska właśnie!
Mam w dupie tuska, bo zrobił z tego kraju bagno, ale to że chce pałować kiboli to bardzo dobrze. Jak ktoś wszczyna burdy, to nie należy mu się nic innego niż cios w morde od policji - zwłaszcza kibicom z anglii.
od czytania tych wypocin aż mi się morda uśmiecha, ciekaw jestem jakbyście internetowi obrońcy kraju strajkowali w realu Idźcie zablokować wyjścia ze stadionów kiedy będzie grać, anglia, chorwacja lub irlandia, żadna pałka nie będzie potrzebna, bo wam kibice pokażą gdzie wasze miejsce - przed kompem z myszką w łapie i jajami na brodzie
No i bardzo dobrze od tego jest policja. Mój dzieciak marzył o meczu na euro udało się kupić dwa bilety i nie mam zamiaru denerwować się, że jakiś pojeb ze sztandarem solidarności lub inna hołota w szalikach da upust swojej głupoty i sympatii do władzy.
Nie dziwota, że PO trzyma się jeszcze w tym parlamencie, namnożyli urzędników i niech każdy urzędas z rodziną zagłosuje i mamy cudowny wynik poparcia dla PO.
Oni wszyscy bardzo chcą by zostało tak jak jest, bo jak zmieni się układ po polecą głowy i stołki.
Oni wszyscy bardzo chcą by zostało tak jak jest, bo jak zmieni się układ po polecą głowy i stołki.
Co za głupota, czy czytelnicy są tylko wtedy usatysfakcjonowani jak Tusk powie, że coś jest do dupy?
przytaczam przykłady:
- katastrofa pociągów: wina tuska
- brak katastrof: wina tuska, bo za wolno jeżdżą
- niedokończone autostrady: wina tuska
- dokończone autostrady: wina tuska, bo za późno dokończone
- droga żywność: wina tuska
- tańsza żywność: wina tuska, bo polscy rolnicy tracą
- spadł deszcz: wina tuska
- nie spadł deszcz: wina tuska, bo za sucho
Nudni jesteście.
przytaczam przykłady:
- katastrofa pociągów: wina tuska
- brak katastrof: wina tuska, bo za wolno jeżdżą
- niedokończone autostrady: wina tuska
- dokończone autostrady: wina tuska, bo za późno dokończone
- droga żywność: wina tuska
- tańsza żywność: wina tuska, bo polscy rolnicy tracą
- spadł deszcz: wina tuska
- nie spadł deszcz: wina tuska, bo za sucho
Nudni jesteście.
Jestem przeciwnikiem Tuska i jego gabinetu uważam jednak, że euro nie jest czasem na strajki. Akurat w tej wypowiedzi premiera nie dostrzegam nic złego. Należy się pokazać Europie jak z najlepszej strony, brakuje mi u nas po prostu cwaniactwa, po co ciągle pisać w gazetach itp, że jesteśmy nieprzygotowani do mistrzostw ? Każdy wie, iż efekt końcowy przygotowań jest średni, ale czy nie lepiej tego przemilczeć ? W Austrii nikt nie pisał na kilka dni przed mistrzostwami, że nie było krzesełek na jakimś tam stadionie. Do tematu niewybudowanych autostrad, złej infrastruktury kolejowej powróćmy po Euro. Irytuje mnie fakt, że z każdej strony słychać fale narzekań na rząd Tusk a mało kto z narzekającej grupy pójdzie potem na wybory, smutna Polska rzeczywistość...
weźcie skończcie z tą polityką tutaj... niedługo nawet w lodówce prócz martwych płodów będzie Tusk i Kwaczyński
Dobrze mówi. Rozwydrzoną hołotę, która nie potrafi się zachować trzeba potraktować pałą, gazem, gumowymi kulami albo armatką wodną. Zaraz robi się spokój.
@Miles87
Widzę, że media nieźle manipulują twoją banią... Piszesz, że żyje ci się dobrze.. Mi się wydaje, że to dlatego, że masz bogatego starego, a nie dlatego, że od razu po studiach (o ile je masz, ale z tego co napisałeś to w to wątpię)znalazłeś prace. Bo jak pewnie wiesz to w Polsce ciężko o dobrze płatną robotę.
Ps. Nie jestem ani za po, ani za pis.
Co do tematu to zastanawia mnie tylko jedno: dlaczego on wciąż żyje?
Widzę, że media nieźle manipulują twoją banią... Piszesz, że żyje ci się dobrze.. Mi się wydaje, że to dlatego, że masz bogatego starego, a nie dlatego, że od razu po studiach (o ile je masz, ale z tego co napisałeś to w to wątpię)znalazłeś prace. Bo jak pewnie wiesz to w Polsce ciężko o dobrze płatną robotę.
Ps. Nie jestem ani za po, ani za pis.
Co do tematu to zastanawia mnie tylko jedno: dlaczego on wciąż żyje?
Pothead napisał/a:
Pałka to ostateczność, ale policjanci pałki też będą mieli i w razie potrzeby będą je używali" Donald Tusk
On naprawdę tak powiedział? Kurwa, chyba razem z Bronkiem uczył się języka polskiego...
Brawo, strajkujmy na Euro. Lepiej żeby oberwali wszyscy dookoła a wy kurwa strajkowali zamiast zarabiać. Weźcie debile wybijcie mu szybę w domu to kurwa go jakoś to ruszy, a to że sobie zapierdalacie gdzieś tam w strajku to raczej nikogo kto robi syf w Polsce nie rusza bo nawet tego nie widzi
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów