Kosztuje 300 zł 😎
Kosztuje 300 zł 😎
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Sygnalista, Tusk robi co może by wprowadzić niemiecką tradycję
Liż rowa Jarkowi lubi to
Liż rowa Jarkowi lubi to
Chuj tam z lizaniem, ciekaw jestem skąd wiesz, że lubi ?
Powinni mu jeszcze dopierdolić
Twój wpis był zbyt długi, więc go przyciąłem - teraz jest dobrze.
Płaczesz że mało miejsc parkingowych, to raczej dobrze zaparkował
O miejsca parkingowe to płaczą kierowcy (w czym też słuszność mają). Ja płaczę o samochody zaparkowane gdzie się tylko da. To różnica.
Nawet nie umie się wypowiedzieć po co to zrobił .
Na wsi macie dużo miejsca. My, w miastach, mamy ciasno. Bardzo dobrze, że powstają narzędzia do walki z plagą źle zaparkowanych aut. Niestety w Straży Miejskiej nadal pracują idioci, którzy oblali testy do Policji. Ja tam ziomeczkowi za złe nie mam. Przez płot nikomu nie zaglądał. W publicznej przestrzeni się dojebał do imbecyla i bardzo, kurwa, dobrze. 300zł należy odjąć z pensji komendantowi tamtejszej straży.
Czyli też podpierdalasz.
Czyli też podpierdalasz.
Oczywiście! Uważaj, jak parkujesz po Wrocławiu.
[ Dodano 2024-07-30, 23:16 ]
(...) Nawet nie umie się wypowiedzieć po co to zrobił .
Służę pomocą i wytłumczę Ci za niego: Żeby kurwy, co parkują byle gdzie, dostawały kurwicy jaką fundują innym użytkownikom ciasnych miast. Tylko tyle i aż tyle.
[ Dodano 2024-07-30, 23:30 ]
Oczywiście! Uważaj, jak parkujesz po Wrocławiu.
Służę pomocą i wytłumczę Ci za niego: Żeby kurwy, co parkują byle gdzie, dostawały kurwicy jaką fundują innym użytkownikom ciasnych miast. Tylko tyle i aż tyle.
Wiem że jest ciasno w Krakowie bo często sam śmigam ,stoję w korkach i zaparkować czasem nie ma gdzie .Zawsze się pcham jak najbliżej miejsca docelowego, bo z buta nie chce zapierdalać. Ale parkuje zgodnie z prawem.
To co oni kurwa mogą
Mogliby dopierdolić temu konfidentowi. Chyba nawet oni poczuli się zażenowani, widząc, że ktoś może być większą kurwą od nich.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów