Kosztuje 300 zł 😎
Kosztuje 300 zł 😎
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
poker better than lifeZgadzam się w 100%. Szkoda że nie można dać 2 piw. Rase panów od plebsu różni właśnie podejście do prawa. Ci pierwszy je tworzą by trzymać motłoch za ryj, ci drudzy sa tylko żeby w ramach tego prawa służyć tym pierwszym. Trzeba strzyc i doić bydło a jak padnie zrobić mydło. Zawsze jednak zastanawiam się dlaczego motłoch słucha się i przestrzega tego prawa? Może dla nich to coś w stylu sacrum? W 5 minut każdy system można by obalić i zmienić gdyby tylko prole miały świadomość tego co się dzieje, a tak wystarczy pare % które trzymaja ich za ryj.
Co do gościa to porażka całkowita, takie sytuacje zawsze obracają się przeciwko sygnaliście. Ale ziobro zaskoczenia, gość to fajnopolak, wychowany pod kloszem ktoś mu wmawia co jest fajne i on nie analizując tego bezmyślnie to powtarza. Tacy ludzie jak on to spełnienie marzeń władzy, spolegliwy do bólu, posłuszni, jeszcze donoszący na innych którzy nie są tacy sami. Żenada.
Rasa panów która jeden z drugim pajacu poruszacie się pewnie komunikacją miejską , albo mieszkacie na wsi i dobrze że krowy nie noszą staników to wiecie jak cycki wyglądają. Sami nie macie problemów z parkowaniem w zatłoczonych miastach. gdzie jeśli chcesz stanowić prawo i stajesz sobie byle gdzie to jeśli ktoś cię skutecznie anonimowo podpierdoli albo będzie patrol i przykręcą ci żółtą blokadę na koło albo odcholują to wtedy będziesz posłusznie zachowywał się zgodnie z procedurą.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów