Przykład: Warszaw - Praga. Wezwanie do nieprzytomnej kobiety.
Na miejscu okazuje się, że to nie kobieta tylko pół przytomna od alkoholu żulica w melinie przy Brzeskiej.
Ratownicy zbadali funkcje życiowe. Wszystko OK. Reszta biesiadników zapytała co zrobić z nieprzytomną koleżanką.
Kolega ratownik poradził, żeby ją wystawili na chwile na balkon to dojdzie do siebie. To była zima.
Tego samego dnia mieli wezwanie do denatki na Brzeskiej... Zamarzła...
Kurwa lekarz jaki śmieszek
kolego widze zyjesz w innych czasach teraz głównie jeżdżą zespoły P. A taki pan tak jak dla mnie odwózka na psychiatrię
Ciekawe czy jak jego matkę lub ojca bedą wieźli jego koledzy możliwe że w przyszłości do szpitala, to czy będzie chciał by nagrywali... ?
Zapewne nie!
Ha tfu na niego !
Ratownicy zbadali funkcje życiowe. Wszystko OK. Reszta biesiadników zapytała co zrobić z nieprzytomną koleżanką.
Kolega ratownik poradził, żeby ją wystawili na chwile na balkon to dojdzie do siebie. To była zima.
Nie wiem ile razy już ta historia zatoczyła koło po całej Polsce. Zmienia się tylko lokalizacja.
Ha tfu na niego !
Biedny, niewinny ćpun.
Medal mu dać. Dzięki takim jak on ten kraj coś osiągnie.
A ratownika do piachu, tylko przeszkadza
Jebany atencjusz a nie ratownik !
Ciekawe czy jak jego matkę lub ojca bedą wieźli jego koledzy możliwe że w przyszłości do szpitala, to czy będzie chciał by nagrywali... ?
Zapewne nie!
Ha tfu na niego !
Spokojnie... pusta karetka - to transport prywatny nie pogotowie
Chujowy taki ratownik co nagrywa swoich pacjentów. Jacy by nie byli, prywatność im się należy. Nawet żulom.
Kurwe zgłosić gdzie trzeba
Jak będziecie mieli okazję to pogadajcie sobie z ratownikami. Fajne anegdoty mają.
Przykład: Warszaw - Praga. Wezwanie do nieprzytomnej kobiety.
Na miejscu okazuje się, że to nie kobieta tylko pół przytomna od alkoholu żulica w melinie przy Brzeskiej.
Kolega powinien odpowiadać karnie za nieumyślne morderstwo.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów