📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
wygląda raczej jak dobra reklama PCP a co do strasznego zjazdu po 3mmc o którym ktoś powyżej pisał - albo sort był bonusowo zryty albo (bardziej prawdopodobne) mózg twojego znajomego
zsakuł napisał/a:
Dobry wieczór wszystkim użytkownikom portalu sadistic.pl, którzy czytają mój komentarz. Temat, który aktualnie komentuje a Państwo oglądacie, poza cudowną wizualną stroną posiada także podkład dźwiękowy. Utwór o którym mowa, bardzo mnie zainteresował. Pragnę dowiedzieć się od Państwa, co to za piosenka? Czy ktoś z Państwa orientuje się, jak nazywa się wykonawca tej piosenki, oraz jaki jest tytuł tegoż utworu? Proszę o komentarz z odpowiedzią poniżej tego materiału. Z wyrazami szacunku i życzeniem miłego wieczoru, pozdrawiam Państwa!
użytkownik zsakuł
tak mi sie przypomnialo
Było napisał/a:
@up nieźle zryte, możesz podać nazwę?
stare Wyjebane w Kosmos Berndsen - Supertime
psiwytrysk napisał/a:
U was w Polsce dopalacze są popularne.
To pytanie czy twierdzenie?
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów