📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
35 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Komentarz pewnie będzie za krótki, dlatego piszę ten denny wstęp, ale tak naprawdę nie potrzeba więcej niż jednego słowa by stwierdzić, że: ZAJEBISTE.
Prawda. Może i wyolbrzymiona nieco, ale nic nie ryje łba tak, jak dopalacze.
Niedawno pan X , z braku laku postanowił pobawić się 3mmc. Było fajnie, ale potem zjazd. Jakieś 2,5h stał na parapecie 17 piętra, prawiąc wykład o tym, jak szybki lot w dół mógłby rozwiązać wszystkie jego problemy.
Nie, nie skoczył, inaczej wrzuciłbym juz materiał na harda
Niedawno pan X , z braku laku postanowił pobawić się 3mmc. Było fajnie, ale potem zjazd. Jakieś 2,5h stał na parapecie 17 piętra, prawiąc wykład o tym, jak szybki lot w dół mógłby rozwiązać wszystkie jego problemy.
Nie, nie skoczył, inaczej wrzuciłbym juz materiał na harda
Wyjebany filmik
Dobry wieczór wszystkim użytkownikom portalu sadistic.pl, którzy czytają mój komentarz. Temat, który aktualnie komentuje a Państwo oglądacie, poza cudowną wizualną stroną posiada także podkład dźwiękowy. Utwór o którym mowa, bardzo mnie zainteresował. Pragnę dowiedzieć się od Państwa, co to za piosenka? Czy ktoś z Państwa orientuje się, jak nazywa się wykonawca tej piosenki, oraz jaki jest tytuł tegoż utworu? Proszę o komentarz z odpowiedzią poniżej tego materiału. Z wyrazami szacunku i życzeniem miłego wieczoru, pozdrawiam Państwa!
użytkownik zsakuł
użytkownik zsakuł
Kurwa, nie mogli tego puścić w normalnym tempie i zmieścić się w 30 sec? Musiałbym się zjarać by widzieć to na normalnych obrotach.
@UP - White Fence - A pearl is not a Diamond
@UP - White Fence - A pearl is not a Diamond
Drogi użytkowniku Nienawidzę.Poniedziałków. Serdecznie dziękuję za zainteresowanie moim pytaniem, oraz za idealną i trafną odpowiedź. Mój wieczór będzie dużo przyjemniejszy, dzięki wiedzy, którą z Pana pośrednictwem posiadłem. Serdecznie pozdrawiam, życzę miłego wieczoru i jeszcze raz dziękuję za wskazanie wykonawcy i tytułu piosenki.
podpisał:
użytkownik zsakuł
podpisał:
użytkownik zsakuł
Mamy lepszego!
Piękna interwencja policjanta.
zsakuł napisał/a:
Dobry wieczór wszystkim użytkownikom portalu sadistic.pl, którzy czytają mój komentarz. Temat, który aktualnie komentuje a Państwo oglądacie, poza cudowną wizualną stroną posiada także podkład dźwiękowy. Utwór o którym mowa, bardzo mnie zainteresował. Pragnę dowiedzieć się od Państwa, co to za piosenka? Czy ktoś z Państwa orientuje się, jak nazywa się wykonawca tej piosenki, oraz jaki jest tytuł tegoż utworu? Proszę o komentarz z odpowiedzią poniżej tego materiału. Z wyrazami szacunku i życzeniem miłego wieczoru, pozdrawiam Państwa!
użytkownik zsakuł
Czyżbyś dostał warna za nie cenzuralne wypowiadanie się tu,na sadolu??
chuja sie znają eee
zsakuł co za troll.
U was w Polsce dopalacze są popularne.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów