📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Super RUDY kurwo! ;D
Miałem kiedyś takiego buca napinacza w klasie w liceum - jak mu ryj do krwi rozwalili karzeł to wstał, otrzepał się z piasku - wyciągnął ręce jak ten rudy tutaj i rzekł: "nie będę go bił bo go zajebie".
Piękne...
Swoją drogą 10/9 rudych potem opisywałoby tę sytuację jako atak z nienacka albo wygraną solówkę "bo tamten spieprzył"...
Swoją drogą 10/9 rudych potem opisywałoby tę sytuację jako atak z nienacka albo wygraną solówkę "bo tamten spieprzył"...
Echelon napisał/a:
"jak mu ryj do krwi rozwalili karzeł to wstał, otrzepał się z piasku".
Ale o co chodzi?
up
Bawili się z karłem w piaskownicy i mu wiaderkiem plastikowym po ryju dali
Bawili się z karłem w piaskownicy i mu wiaderkiem plastikowym po ryju dali
A to cham, kaleke bije. Ewidentnie widac, ze kolezka ma zjebane jelita i nosi torbe na sranie przy pasie. Drugi kolezka mu zajebal i torba sie urwala.
Przesrane.
Przesrane.
I jak zwykle wpierdol dostał ten bez koszulki.
Dobra rada na dziś - nigdy nie zdejmuj koszulki do napierdalania
Dobra rada na dziś - nigdy nie zdejmuj koszulki do napierdalania
koguczył, koguczył, w końcu rozłożył skrzydła... i dalej tylko gdakał. od debili to faktycznie lepiej z dala...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów