[ Komentarz dodany przez: Angel: 2020-09-23, 14:15 ]
Znalazłem urywek z cenzurą
W domu rodzice chodzą nago przed dziećmi często ?
No tak, nie mam nic przeciwko. Co w tym dziwnego jest ? Nie rozumiem , serio.
Bo w parku robi to bez zgody, a tu wszyscy się zgodzili na to , k***a ludzie ogarnijcie wy się i zacznijcie myśleć w końcu
hahahahahahaha co ty pierdolisz to glowa mala.chyba tylko u ciebie w domu pijany stary chodzil z chujem nna wierzchu i ci nim machal jak odrabiales lekcje
To sa tematy delikatne i warto aby zapiznawanie sie z nimi odbywalo sie innymi sposobami.
Delikatne tematy to są jak cwe*a jebią w więzieniu, k***a jest na prawdę potrzebna wojna jakaś, mordowanie i rzeź bo już k***a nie da się czytać tego wszystkiego
Tak to jest normalne, ale umysł polaka w sensie taniej siły roboczej nie jest w stanie tego zrozumieć.
Ja pierdole w takiej Finlandii czy Szwecji całe rodziny popierdalają na golasa do sauny i nikt nie robi z tego halo. Ło matko Polak by się zesrał jakby poszedł na szwedzki basen , gdzie w przebieralni spacerują dzieci i dorośli na golasa. O kurwa jakby zobaczył kreskówkę w szwedzkiej telewizji publicznej dla przedszkolaków gdzie bohaterami jest śpiewający penis i wagina , to by się zesrał podwójnie. Nie od dziś wiadomo, że kraje skandynawskie plus Dania i Finlandia mają liberalne podejście do nagości . Dzieci wiedzą jak wygląda nagie ciało w każdym wieku, ponieważ to wynika z ich kultury i systemu edukacji seksualnej. To jest coś czego przeciętny Polak uczony, że masturbacja to grzech nie ogarnie.
sadistic.pl/uzytkownik/DiKarpio,407866Ja pierdole w takiej Finlandii czy Szwecji całe rodziny popierdalają na golasa do sauny i nikt nie robi z tego halo. Ło matko Polak by się zesrał jakby poszedł na szwedzki basen , gdzie w przebieralni spacerują dzieci i dorośli na golasa. O kurwa jakby zobaczył kreskówkę w szwedzkiej telewizji publicznej dla przedszkolaków gdzie bohaterami jest śpiewający penis i wagina , to by się zesrał podwójnie. Nie od dziś wiadomo, że kraje skandynawskie plus Dania i Finlandia mają liberalne podejście do nagości . Dzieci wiedzą jak wygląda nagie ciało w każdym wieku, ponieważ to wynika z ich kultury i systemu edukacji seksualnej. To jest coś czego przeciętny Polak uczony, że masturbacja to grzech nie ogarnie.