[ Komentarz dodany przez: Angel: 2020-09-23, 14:15 ]
Znalazłem urywek z cenzurą
Die motherfucker die motherfucker die.Czepiasz sie i odpierdala ci od siedzenia w kuchni. Jak w ogólne można coś takiego skojarzyć z słowem pedofilia zobacz sobie w wikipedii co to znaczy i doedukuj się
Ktoś tu nie ogarnia że dzieci niewychowywane przez rodziców nie mają podstawowej wiedzy o swoim organizmie, a to może powodować kompleksy (w mojej ocenie powód homoseksualizmu i innych nieszczęść). Takie programy choć uważam że głupie to jednak wielu dzieciakom są potrzebne
Tak to jest normalne, ale umysł polaka w sensie taniej siły roboczej nie jest w stanie tego zrozumieć.
to jest zboczenie. kiedy facet cos takiego zrobi w parku obok bawiacych sie dzieci ma zarzuty. tutaj robia to w tv pod przyzwoleniem ciemnej choloty takiej samej, takiej samej jak niektorych debili w komentach.
W domu rodzice chodzą nago przed dziećmi często ?
No tak, nie mam nic przeciwko. Co w tym dziwnego jest ? Nie rozumiem , serio.
Bo w parku robi to bez zgody, a tu wszyscy się zgodzili na to , kurwa ludzie ogarnijcie wy się i zacznijcie myśleć w końcu