📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
ale jebany odleciał haha
Zawsze czarny unika pracy
Poza to, co widac.
He, he prawie zawsze tak wygląda pierwsze wsiadanie na młode konie:-) Ten i tak w miarę spokojny. A wy myslicie,że konie wierzchowe rodza się z umiejętnością wożenia czyjegoś dupska na grzbiecie? Trzeba je długo uczyć,że wierzganie i zrzucanie i tak nic nie daje, żeby taka paniusia jedna z druga mogły potem pójść pojeździć na koniku...
waka91ajmw napisał/a:
Ciekawe czy by się śmiali gdyby spadł i sobie ten głupi ryj rozwalił
hahaha, wtedy śmialiby się jeszcze bardziej!
@toke mnóstwo prawdy jest w tym co piszesz... tylko wiesz tam na tych ichniejszych stepach/pampach czy jak to się zwie.. kunie nawet te niby oswojone są zawsze półdzikie, tak jak i jezdzcy.. Cejrowski fajnie to pokazał w jednym z odcinków "Boso"... nie ma co się tu rozpisywać o "pracy z ziemi" itepeitede... to sadol w końcu wszyscy mają to w dupie... co nie zmienia faktu, że wśród bandy zwyroli miło spotkać kogoś kto kocha konie... (i nie w tym znaczeniu co myślicie zboczki)
Śmiech ma typ zajebisty.
Fajnie mieć kolegę blisko który zawsze Cię "wesprze" kiedy coś pójdzie nie tak :p
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów