18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:42
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-16, 22:22
🔥 Dwa cwaniaki - teraz popularne
Terminator jebaniutki. Źródło i link do całości.

Info:
ukryta treść
The Houston Police Department released video of their deadly encounter Feb. 23 with a man accused of fatally shooting a San Jacinto County deputy constable with the officer's own weapon at the PlazAmericas mall. San Jacinto Precinct 1 constable deputy Neil Adams, 62, was shot to death by 35-year-old Czyz Deonte Harrison, who was also shot and killed, according to HPD.

Officers were dispatched to an assist the officer call at the mall at 7500 Bellaire Boulevard about 4 p.m. on Wednesday (Feb. 23). Upon arrival, officers met crowds of people exiting the mall stating that a male wearing a blue shirt was involved in a physical altercation with an officer inside of a business. Witnesses stated the male suspect took the officer’s weapon and shot the officer (Constable Deputy Adams). Officers entered the mall and located Harrison coming from the second floor. He was wielding a knife.

Officers took cover and utilized voice commands, but Harrison refused to comply with orders. When Harrison began charging at the officers. two officers discharged their duty weapons, striking Harrison. Harrison fell, got up and attempted to flee. Officers utilized a conducted energy device (Taser), causing Harrison to fall to the ground. Harrison continued to resist and officers eventually were able to place him into custody. Paramedics then transported Harrison to the hospital where he was pronounced dead.
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Czorsky 2022-03-24, 11:21 17
Jebany się z respił
Zgłoś
sothis 2022-03-24, 11:47 7
Uznał po prostu, że ten kawałek podłogi nie jest jego i chce umrzeć 30m dalej.
Zgłoś
Otyllus 2022-03-24, 12:25 3
Czemu nie zaczęli od porażenia go paralizatorem? Jakim chujem by nie był to mają go teraz na sumieniu
Zgłoś
Krakus36 2022-03-24, 13:55 3
Jestem z rocznika 85 i pamiętam jeszcze że było coś kiedyś o strzale ostrzegawczym w powietrze... od kiedy to nie obowiązuje?? i daje mi to frajdę jak oglądam dziurawienie głupka atakującego....
Zgłoś
Don_Max 2022-03-24, 14:38 2
Krakus36 napisał/a:

Jestem z rocznika 85 i pamiętam jeszcze że było coś kiedyś o strzale ostrzegawczym w powietrze... od kiedy to nie obowiązuje?? i daje mi to frajdę jak oglądam dziurawienie głupka atakującego....

to w polsce . ale i tak najpierw w typa a pozniej w powietrze
Zgłoś
John-Flopp 2022-03-24, 14:39 5
Krakus36 napisał/a:

Po co strzały ostrzegawcze? Nie rozumiem.. Jak kilku policjantów mierzy do Ciebie z broni i to nie jest p0lska, drą do Ciebie ryja że Cię odstrzelą jak się nie opanujesz i nie będziesz stosować się do poleceń to chyba jesteś na tyle rozumny że uświadamiasz sobie iż faktycznie są gotowi Cię odjebać i to jeszcze z przyjemnością więc co da strzał ostrzegawczy?
Zgłoś
yfd 2022-03-24, 18:02 2
maxkulczyk napisał/a:

to w polsce . ale i tak najpierw w typa a pozniej w powietrze

Wiesz o tym, że strzał wystrzelony najpierw w człowieka a później w powietrze jest do sprawdzenia i taki myk nie przejdzie?
Zgłoś
Gienek86 2022-03-24, 19:33 9
yfd napisał/a:

Wiesz o tym, że strzał wystrzelony najpierw w człowieka a później w powietrze jest do sprawdzenia i taki myk nie przejdzie?

że co kurwa?

Zgłoś
sard 2022-03-24, 20:02
Za mały mózg by informacja o trafieniu, od razu do niego trafiła - przypominajka z prądu, popchnęła informację do tych trzech komórek mózgowych.
Zgłoś
mazga50 2022-03-24, 20:41
Krakus36 napisał/a:

No pierwszy który go trafił był tym ostrzegającym.
Zgłoś
URAGE 2022-03-24, 21:46 3
Otyllus napisał/a:

Czemu nie zaczęli od porażenia go paralizatorem? Jakim chujem by nie był to mają go teraz na sumieniu

Krakus36 napisał/a:

Odkąd kurwa w przestrzeni publicznej uzbrojona w nóż małpa z urojeniami na haju odpierdala terminatora dwa metry od policjanta mierzącego w nią bronią palną. Powinni celować w głowę zamiast te ścierwa utrzymywać za podatki.

Nikt normalny nie atakuje policji, tym bardziej tanecznym ruchem, szeroko "na kozaka". Jeszcze ta załączona nieśmiertelność chwilę po postrzale. Musiał być naćpany, a przynajmniej głupszy od żrącej gówno muchy i również tyle wart.
Zgłoś
Kris891 2022-03-24, 23:40 1
yfd napisał/a:

Tam gdzie nie ma kamer przypadkowo w pobliżu,które mogłyby nagrać takie zdarzenie to też jest do udowodnieni ??? Pomijam kraje lub sytuację gdy policjant ma kamerkę na barku,więc z tym udowodnieniem to chyba żart......
Zgłoś
mocnymarcin5 2022-03-25, 1:21
To jakieś kurwa zombie, trzeba było strzelać w mózg, bo inaczej to strata amunicji
Zgłoś
Szakal_85 2022-03-25, 9:27
Obraził się i sobie poszedł
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem