Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jestem z rocznika 85 i pamiętam jeszcze że było coś kiedyś o strzale ostrzegawczym w powietrze... od kiedy to nie obowiązuje?? i daje mi to frajdę jak oglądam dziurawienie głupka atakującego....
to w polsce . ale i tak najpierw w typa a pozniej w powietrze
Jestem z rocznika 85 i pamiętam jeszcze że było coś kiedyś o strzale ostrzegawczym w powietrze... od kiedy to nie obowiązuje?? i daje mi to frajdę jak oglądam dziurawienie głupka atakującego....
Po co strzały ostrzegawcze? Nie rozumiem.. Jak kilku policjantów mierzy do Ciebie z broni i to nie jest p0lska, drą do Ciebie ryja że Cię odstrzelą jak się nie opanujesz i nie będziesz stosować się do poleceń to chyba jesteś na tyle rozumny że uświadamiasz sobie iż faktycznie są gotowi Cię odjebać i to jeszcze z przyjemnością więc co da strzał ostrzegawczy?
to w polsce . ale i tak najpierw w typa a pozniej w powietrze
Wiesz o tym, że strzał wystrzelony najpierw w człowieka a później w powietrze jest do sprawdzenia i taki myk nie przejdzie?
Wiesz o tym, że strzał wystrzelony najpierw w człowieka a później w powietrze jest do sprawdzenia i taki myk nie przejdzie?
że co kurwa?
No pierwszy który go trafił był tym ostrzegającym.
Czemu nie zaczęli od porażenia go paralizatorem? Jakim chujem by nie był to mają go teraz na sumieniu
Odkąd kurwa w przestrzeni publicznej uzbrojona w nóż małpa z urojeniami na haju odpierdala terminatora dwa metry od policjanta mierzącego w nią bronią palną. Powinni celować w głowę zamiast te ścierwa utrzymywać za podatki.
Nikt normalny nie atakuje policji, tym bardziej tanecznym ruchem, szeroko "na kozaka". Jeszcze ta załączona nieśmiertelność chwilę po postrzale. Musiał być naćpany, a przynajmniej głupszy od żrącej gówno muchy i również tyle wart.
Tam gdzie nie ma kamer przypadkowo w pobliżu,które mogłyby nagrać takie zdarzenie to też jest do udowodnieni ??? Pomijam kraje lub sytuację gdy policjant ma kamerkę na barku,więc z tym udowodnieniem to chyba żart......
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów