Strzelał z wiatrówki i odbity śrut walnął mu w twarz, w jakości HD widać jak coś obija się i wraca do "strzelca"
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
kiedyś też strzeliłem i odbił mi śrut w czoło... czasem się menda nie wbija ;/
ja pierdole straszne XD, a tak btw jak sie strzela w jebane drzewo to trzeba sie liczyc z tym ze pocisk will rebound kurwa
Debile kupią najtańszą ''wiatrówkę'' na allegro z super hiper zajebistym celownikiem optycznym o przekątnej ołówka i potem są wypadki bo się nie potrafi kulochwytu zrobić, jakoś do mnie śrut nigdy nie wrócił, przez takich idiotów niedługo nawet wiatrówki nie będzie można sobie kupić bez zezwolenia.
ta gdyby dostał rykoszetem to krzyknął by "o kurvva" odrazu po strzale a nie musiał czekać 2 sekundy aż do niego doleci... ustawione jak nic na dodatek im sie mordy cieszą pod koniec.
Dlatego trzeba strzelać w okularach, i zrobić kulochwyt.
Te dwa gimbusy pewnie z bazarowych "grzmiących kijów" strzelają, to powinni mieć tarczę w formacie A4.
Poza tym te chuje stwarzają zagrożenie nie tylko dla siebie - przez takie coś lewaki są na NIE w kwestii wszelkich wiatrówek i broni. CHUJ IM W DUPSKO.
Te dwa gimbusy pewnie z bazarowych "grzmiących kijów" strzelają, to powinni mieć tarczę w formacie A4.
Poza tym te chuje stwarzają zagrożenie nie tylko dla siebie - przez takie coś lewaki są na NIE w kwestii wszelkich wiatrówek i broni. CHUJ IM W DUPSKO.
Chuj nie śrut. Luneta kretynowi oko podbiła i tyle.
Z pewnością. W sprężynowym karabinie pneumatycznym "odrzut" jest do przodu, a mało tego - dzięki "tłumikowi odrzutu" jest nie wyczuwalny dla strzelca. Ale ten grzmiący kij go nie ma, bo nawet obok karabinu pneumatycznego nie leżał.
Z pewnością. W sprężynowym karabinie pneumatycznym "odrzut" jest do przodu, a mało tego - dzięki "tłumikowi odrzutu" jest nie wyczuwalny dla strzelca. Ale ten grzmiący kij go nie ma, bo nawet obok karabinu pneumatycznego nie leżał.
Statystycznie wypada jedna śmierć na jednego człowieka.
kiedys do opony strzelałem, odbiło się i przeleciało mi jebane centymerty od głowy
hehe tez mam wiatrowke na kulki stalowe 4,5mm i kiedys strzelalem mniej wiecej z odleglosci 20m i tez sie odbilo i mi w czolo przyjebalo XD troche bolalo ale dobrze ze woko mi nie jeblo teraz strzelam w okularach
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów