Strzelał z wiatrówki i odbity śrut walnął mu w twarz, w jakości HD widać jak coś obija się i wraca do "strzelca"
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Pokaż mi gdzie mogę kurwa te HD włączyć!
ja pierdole, widać, że temu w czerwonym ryj się cieszy, że ledwo stolca trzyma
to nie śrut tylko wyskakujący trądzik
to nie śrut tylko wyskakujący trądzik
@mastestcs pokaż mi kurwa na szybko jakiś materiał z sadola, który jest w takiej jakości, no kurwa włączyłem filmik tylko po to by się nacieszyć HD na sadolu
te "o kurwa" brzmi jak z "chłopaki nie płaczą" albo czegoś podobnego zaraz spróbuję znaleźć...
A potem przez takie tępe kurwy pojawiają się lewacy, tłumacząc, że normalni ludzie nie mają prawa broni albo (nawet!) wiatrówki kupić. W sumie kurwa nie wiem co mi po rękach, jeszcze kogoś skrzywdzę albo zwalę konia, to już zupełnie świat się zawali.
Jak człowiek ma pecha, to i w dupie palca złamie...
Hacer king@
sadistic.pl/turbo-slimak-turbo-vt191794.htm
masz w hade, niecały 1cm ma to gówno, a ty widzisz, jak rusza językiem.
nie lubię idiotycznego Hejtu
sadistic.pl/turbo-slimak-turbo-vt191794.htm
masz w hade, niecały 1cm ma to gówno, a ty widzisz, jak rusza językiem.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów