To ja tu o czwartej rano i nikt nie chce odebrać zamówienia!
To ja tu o czwartej rano i nikt nie chce odebrać zamówienia!
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
mieszkam niedaleko uniwerka medycznego i wczoraj robiłem zakupy tuż obok w sieciówce. Wokoło sporo panien ok 20stki ale nie jakiś zajebiście ładnych tylko przedział 4-7 i jedna z nich (taka 6 max) w kolejce za mną opowiada koleżance o jakimś Danielu co ją niemal na rękach nosi, uczył wczoraj zapażać oryginalną irańską kawę, kadzidła orientalne specjalnie dla niej kupuje i że jej było zajebiście miło, przyjemnie etc. Ta druga pyta czy to na poważnie związek to ta jej że hehe nie i musi z tamtym porozmawiać że tylko przyjaciele. Miałem jak i wy koledzy macie czy mieliście kurwa to samo Na młodsze laski ręcę kurwa opadają bo zamiast całować takiego w człona latacie za agresywnym typem co rozwozi żarcie za minimalną krajową jak ten z filmu... Potem może i by chciały się związać z takim Danielem tylko on już dawno znalazł normalną kobietę a wy sapiecie że jak facet pożądny to zajęty...
Świetne są takie historie, masz tego więcej?
Świetne są takie historie, masz tego więcej?
Ktoś musi pisać scenariusze
mieszkam niedaleko uniwerka medycznego i wczoraj robiłem zakupy tuż obok w sieciówce. Wokoło sporo panien ok 20stki ale nie jakiś zajebiście ładnych tylko przedział 4-7 i jedna z nich (taka 6 max) w kolejce za mną opowiada koleżance o jakimś Danielu co ją niemal na rękach nosi, uczył wczoraj zapażać oryginalną irańską kawę, kadzidła orientalne specjalnie dla niej kupuje i że jej było zajebiście miło, przyjemnie etc. Ta druga pyta czy to na poważnie związek to ta jej że hehe nie i musi z tamtym porozmawiać że tylko przyjaciele. Miałem jak i wy koledzy macie czy mieliście kurwa to samo Na młodsze laski ręcę kurwa opadają bo zamiast całować takiego w człona latacie za agresywnym typem co rozwozi żarcie za minimalną krajową jak ten z filmu... Potem może i by chciały się związać z takim Danielem tylko on już dawno znalazł normalną kobietę a wy sapiecie że jak facet pożądny to zajęty...
i dzięki temu że wolą agresywnych niż lalusi to nasz gatunek przetrwał, pomyśl o tym. Zobacz na Europę zachodnią: zlalusiowana i ginie. A agresywne Araby, Azjaci zdobywają świat
i dzięki temu że wolą agresywnych niż lalusi to nasz gatunek przetrwał, pomyśl o tym. Zobacz na Europę zachodnią: zlalusiowana i ginie. A agresywne Araby, Azjaci zdobywają świat
Szkoda, że nasza patologia jedyne co potrafi zdobyć to karnet do mopsu.
mieszkam niedaleko uniwerka medycznego i wczoraj robiłem zakupy tuż obok w sieciówce. Wokoło sporo panien ok 20stki ale nie jakiś zajebiście ładnych tylko przedział 4-7 i jedna z nich (taka 6 max) w kolejce za mną opowiada koleżance o jakimś Danielu co ją niemal na rękach nosi, uczył wczoraj zapażać oryginalną irańską kawę, kadzidła orientalne specjalnie dla niej kupuje i że jej było zajebiście miło, przyjemnie etc. Ta druga pyta czy to na poważnie związek to ta jej że hehe nie i musi z tamtym porozmawiać że tylko przyjaciele. Miałem jak i wy koledzy macie czy mieliście k***a to samo Na młodsze laski ręcę k***a opadają bo zamiast całować takiego w człona latacie za agresywnym typem co rozwozi żarcie za minimalną krajową jak ten z filmu... Potem może i by chciały się związać z takim Danielem tylko on już dawno znalazł normalną kobietę a wy sapiecie że jak facet pożądny to zajęty...
Narzekanie, że laska Cie nie chciała mimo że byłeś super do rany przyłóż romantykiem i wybrała brutala śmierdzi przegrywem. Moze po prostu wolała kogokolwiek byle był pewny siebie. a nie niedojdą, laski lecą na facetów którzy może niekoniecznie są karkami, fighterami, gangusami i ogólnie bad boyami ale są po prostu pewni siebie i to po nich widac. Jak idac ulica patrzysz w buty to ciezko zebys swoja postawa przyciągał i intrygował laseczki xD
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów