dobry sadol to martwy sadolpomijając juz nawet oczywisty aspekt moralny takiego czynu, to gość jest totalnym ultra debilem, zamiast normalnie opierdolić jedzonko np. w aucie nie wzbudzając podejrzeń to ten dzban zrobił to w windzie na oku kamery co za zjeb
Jakby nie był debilem to nie pracowałby jako dostawca żarcia.
Można kopać rowy, a równocześnie rozkminiać złożoność swiata - to, że ktoś piastuje ważne stanowisko zarabiając miliony wcale nie świadczy o jego mądrości. Bogatych kretynów od chuja jest na świecie.
Można kopać rowy, a równocześnie rozkminiać złożoność swiata - to, że ktoś piastuje ważne stanowisko zarabiając miliony wcale nie świadczy o jego mądrości. Bogatych kretynów od chuja jest na świecie.
Ale nie zmienia to faktu, że jest debilem, który rozwozi żarcie.
Jakby nie ruszał kamery nikt by nie szczaił
dokladnie mialem to samo pisac. Nikt by nie przegladal tego nagrania a ze kamera zostala uszkodzona to musieli sprawdzic dlaczego
Ja pracuje w UK jako dostawca żarcia i pewnie w 2 dni zarabiam tyle co ty w miesiąc.
Debile czesto mowia ze Gates nie skończył studiów a został najbogatszym człowiekiem świata. Tylko ze Gatesa wyjebali z Harvardu a nie wyższej szkoly rolniczej w Radomiu na specjalizacji hodowla kur niosek i uprawa kompostu z gnoju.
Debil w Polsce może zostać np prezesem NBP jeśli zapisze się do PiS i wie komu wejść w dupe.
W rzeczywistości każdy inny debil zostaje w Polsce kierowca tira lub rozwozi kebaby u Hakmeda.
Mozecie sobie poprawność ego ale rzeczywistości nie zmienicie.
No, on to ma sporo do rozkminiania
No ale on akurat jest debilem, zresztą ma ryj nieskalany myśleniem.
Ja pracuje w UK jako dostawca żarcia i pewnie w 2 dni zarabiam tyle co ty w miesiąc.
I na zarcie nie wydajesz
Ja z moimi polskimi zarobkami mieszkam we własnym 150 metrowym domu, a ty ze swoimi w UK wynajmujesz pokój z czterema inymi dostawcami żarcia
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów