📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
czuje sie,jakby mnie ten samolot przelecial
Wiedział co robi.
Kurwa ile ja bym dał by takie coś przeżyć, a na razie jedyne co na razie przeżyłem to marszczenie freda na widok kobiety z kutasem
"Nie ma kurwa patrzenia jak ląduję."
Pilot dostanie pewnie reprymendę, jak jego przełożony zobaczy ten filmik
A niby za co? Zobacz jak elegancko usiadł na pasie.
RockyWood napisał/a:
podejrzewam że nie jednego gapia musiało tam nieźle przysmażyć
Niekoniecznie, nie znam się na F16, ale w interesie producenta jest maksymalne obniżenie temperatury spalin w samolotach bojowych (w pasażerskich też jest to pożądana cecha, ale nie wiem czemu) aby trudniej było je namierzać. Wbrew pozorom za dyszą z każdym metrem temperatura drastycznie spada. Przy lądowaniu to już w ogóle silniki pracują na minimum.
crystaldragon napisał/a:
Pilot dostanie pewnie reprymendę, jak jego przełożony zobaczy ten filmik
Czemu? Nie wiem, czy myśliwce korzystają z ILSu i opcji prowadzenia po ścieżce podejścia (glide slope), chyba nie. Ładnie wylądował, to gapiów w tym miejscu nie powinno być
Paruv napisał/a:
lllll napisał/a:Wiem, bywało niżej.
Na przykład w smoleńsku
A mi się z kojarzyło z Lwowem, rok 2002. Mało tego że niżej to i gapiów było więcej.
To był Soloturk - jeden z najlepszych zespołów akrobacyjnych na F 16 na świecie - z pewnością wiedział co robi
Byli w Polsce. Na każdych pokazach tak traktują spotterów.
filmik widziałam, ale za każdy post z F-16 z przyjemnością daję piwerko
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów