📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To chyba Ci się otworzył ten dowcip i już nie hermetyczny.Zepsuł się:/
@ulthart: Obawiam się, że nie znasz wszystkich znaczeń słowa hermetyczny.
Za SJP: 1. szczelnie zamknięty 2. odizolowany od świata zewnętrznego 3. dostępny tylko dla wtajemniczonych 4. dotyczący hermetyzmu (w znaczeniu gnostyckiego nurtu filozoficzno-religijnego).
Przepraszam za ten protekcjonalizm, ale wolę unikać nieścisłości.
Za SJP: 1. szczelnie zamknięty 2. odizolowany od świata zewnętrznego 3. dostępny tylko dla wtajemniczonych 4. dotyczący hermetyzmu (w znaczeniu gnostyckiego nurtu filozoficzno-religijnego).
Przepraszam za ten protekcjonalizm, ale wolę unikać nieścisłości.
@up
Co nie zmienia faktu że dowcip jest chujowy:/
Co nie zmienia faktu że dowcip jest chujowy:/
Posypią się gromy na mnie. Trudno.
Nie ma martwych płodów i już nie rozumiemy kawału, co?
Dobry sadystyczny dowcip, ale cóż, trzeba mieć chociaż minimalną wiedzę o tym, co dzieje (działo) się na świecie. Oczywiście, że zaraz usłyszymy wymówki ,,mnie ta polityka je*ie".
Ratko Mladić w Sarajewie niezły rozpie*dol zrobił że tak powiem.
Piwo ode mnie!
Nie ma martwych płodów i już nie rozumiemy kawału, co?
Dobry sadystyczny dowcip, ale cóż, trzeba mieć chociaż minimalną wiedzę o tym, co dzieje (działo) się na świecie. Oczywiście, że zaraz usłyszymy wymówki ,,mnie ta polityka je*ie".
Ratko Mladić w Sarajewie niezły rozpie*dol zrobił że tak powiem.
Piwo ode mnie!
też już pierdolicie
@suomalainen
Muszę przyznać, że nawet posiadając tę - jak to określiłeś - "minimalną wiedzę o tym, co dzieje (działo) się na świecie", dowcip nadal wydaje mi się Ptysia wart.
Muszę przyznać, że nawet posiadając tę - jak to określiłeś - "minimalną wiedzę o tym, co dzieje (działo) się na świecie", dowcip nadal wydaje mi się Ptysia wart.
musze sie z blaznem zgodzic.
a oto czemu
-adolf
-was?
-auschwitz
albo
-george
-what?
-iraq
smieszne? ni chuja. ale jak wymaga wiekszej wiedzy niz powszechna to juz sie dowartosciowac mozna co? nas to smieszy bo jestesmy madrzy, a was to nie smieszy wiec jestescie glupi i macie braki w historii:E barany
a oto czemu
-adolf
-was?
-auschwitz
albo
-george
-what?
-iraq
smieszne? ni chuja. ale jak wymaga wiekszej wiedzy niz powszechna to juz sie dowartosciowac mozna co? nas to smieszy bo jestesmy madrzy, a was to nie smieszy wiec jestescie glupi i macie braki w historii:E barany
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów