Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
On musi mieć wielkiego c🤬ja i zajebiście r🤬ać a ona musi op🤬lać mistrzowskie lody bo inaczej nie jestem w stanie sobie wyobrazić czemu jeszcze jedno drugiego nie zabiło.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Niech następnym razem jej prąd do waginy podepnie,będą mieli większy hajs z oglądalności.
Velture napisał/a:
On musi mieć wielkiego c🤬ja i zajebiście r🤬ać a ona musi op🤬lać mistrzowskie lody bo inaczej nie jestem w stanie sobie wyobrazić czemu jeszcze jedno drugiego nie zabiło.
Podpowiem Ci - opracowali te filmiki razem, żeby zarabiać na yt.
D................y
2016-02-26, 19:23
@up
zniszczyłeś mu dzieciństwo
Krótko i na temat. R🤬ałbym :v
Niektórzy mają takie parcie na szkło, że nie zauważają braku jakiegokolwiek komizmu w swoich nagraniach.
najważniejsze że się kochają
n................n
2016-02-26, 22:54
Kiedy odcinek na harda?
r................z
2016-02-26, 22:55
kto to piwkuje boże..
G................D
2016-02-26, 23:16
uwielbiam te dołeczki na biodrach 1:20
w sam raz na kciuki
1:19-1:23 Gw🤬cę. Replay
Piątek, piąteczek... nie chce mi się napisać tego, co byłoby najlepszym komentarzem. Jutro sobotunia... nie polepszajcie popularności tego typu zarobkiewiczom na yt. Ogarnijta się.
g................1
2016-02-27, 1:56
Płeć Velture
up
zacząłeś od c🤬ja,i skończyłeś na c🤬ju jesteś pedałem.
No przecież było to tu dwa razy niedawno ! k🤬a !