18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 44 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:16
Tryper 2018-12-17, 0:56 2
Przyznawać się, który z Sadoli jest tym zabawnym darczyńcom

Zawsze stoi.
Zgłoś
8765tj 2018-12-17, 1:22 8
Przecież ten napis ma głębszy sens filozoficzny, napominający o nieuchronnej konsekwencji istnienia. Wszak każdy sierota będzie kiedyś martwy. Zupełnie jak jego tata...
Zgłoś
nowynick 2018-12-17, 8:32 1

albo pisany mu los alkoholika bez praw rodzicielskich
Zgłoś
Argeusz 2018-12-17, 12:10 1
Każdy kiedyś umrze, więc napis jak najbardziej na miejscu.

Całe życie w bólu i cierpieniu.
Zgłoś
lajtek12 2018-12-17, 12:18
takie cos mnie nie bawi moze dlatego ze mam dobrego kumpla z bidula pewnie to fake a jak nie to wsumie mało zabawne
Zgłoś
krasnal_hałabała 2018-12-17, 13:03 1
chujec napisał/a:

Przyznawać się, który z Sadoli jest tym zabawnym darczyńcom

Darczyńcą* nie darczyńcom, darczyńcom można podziękować a darczyńcą jest któryś z sadoli.
Zgłoś
misiopysio123 2018-12-17, 13:47
Hehe dobre, aż tu dotarło. ;->
Zgłoś
VanAhamoth 2018-12-17, 13:52 1
Ciekawe czy ktoś im zaproponował zniżki rodzinne
Zgłoś
bleblebator1 2018-12-17, 22:47
@up
Na biżuterię z diamentami i wyłącznie oryginalne szwajcarskie zegarki

Doskonały i nieomylny inżynier to taki, który unika drobnych błędów na drodze do wielkiej katastrofy.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów