📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
Kurwa czy ruscy niczego nie przykręcają do ziemi? Garaże, wiaty, kawałki budynków.
sens_ napisał/a:
zgłaszam do prokuratury za obraze uczu
zgłaszam do prokuratury za obraze uczuc religijnych
w czasach chrystusowych występowało kurw bez liku, np; Maria Magdalena.
Miłego dnia.
sens_ napisał/a:
zgłaszam do prokuratury za obraze uczu
zgłaszam do prokuratury za obraze uczuc religijnych
Mam nadzieje ze twoje „uczy” jest już Ok. Uczucia religijne ? Znaczy ktoś tu niby obraził wiarę w cos czego nie ma ? Robimy burze za wymyślonego bożka?
baronturbina napisał/a:
Kurwa czy ruscy niczego nie przykręcają do ziemi? Garaże, wiaty, kawałki budynków.
Ruscy zajęli Chiny?
To jest "psotny wiatr". Istnieje tez jako syndrom szczania pod wiatr. Kazdy Polak powinien to wiedziec, bo Zenek o tym piosenke spiwewal.
In memory of power and in power of memory-Trinity Shot
drukarka666 napisał/a:
To jest "psotny wiatr". Istnieje tez jako syndrom szczania pod wiatr. Kazdy Polak powinien to wiedziec, bo Zenek o tym piosenke spiwewal.
drukarka666 napisał/a:
Napisz to jeszcze raz.
Kurwa, czy ateusze nie mają poczucia humoru ?
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów