18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:15
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
Garść kawałów zza granicy o Polakach. Daje w rodzimym im języku, brzmią moim zdaniem lepiej.

A man walked into a bar and asked the bartender, "Hey, have you heard the latest Pollack joke?" The bartender replied, coldly, "No. And I'll have you know I'm Polish." That's O.K.," said the man, "I'll talk slowly."
======
A Pollack stepped in a cow pie and started crying.
He thought he was melting.
======
A Pollack walked into a bar with dogshit in his hand and said to the bartender, "Look what I almost stepped it!"
======
Did you hear about the Polish fish?
It drowned.
======
Have you heard about the Polish kamikaze pilot?
He flew 39 missions.
======
How do you sink a Polish battleship?
Put it in water.
=====
How do you know when a Pollack has been in your back yard?
Your garbage is gone and your dog is pregnant.
=====
How can you tell a Polish neighborhood?
By the toilet paper hung out to dry.

Narazie tyle. Jak się spodoba to wrzucę więcej.
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis
fifi 2012-11-14, 2:40 1
wiecej daj
Zgłoś
S................l 2012-11-14, 2:50 1
ee tam, dwa ostatnie fajne
Zgłoś
pr05p3r0 2012-11-14, 15:05 2
Kawały nie są złe, jeśli ktoś żył kilka lat w puszczy i żywił się szyszkami. Suchary, w których zamieniono jedno słowo, określające najczęściej narodowść lub wyznanie.
Zgłoś
n................i 2012-11-15, 7:43 1
Hehehe, dobre. Ten z psem bardziej mi pasuje do cyganów ale pewnie na zachodzie polacy za nich robią.
Nie rozumiem jak możecie się za to obrażać, najsłynniejsze kawały w polsce to polak niemiec i rusek albo polak żyd i murzyn i są przezabawne bo polak wykazuje się sprytem albo inni mają przejebane a teraz nagle czujecie się obrażeni?
Zgłoś
sinjids 2012-11-15, 7:56
Co do polskiego statku wojennego to niemal prawda.
Zgłoś
RavenRR 2012-11-15, 9:31 1
Autorze, wstaw Cygana zamiast Polaka i przetłumacz na polski, wtedy dostaniesz dziesięć razy więcej piw. Bo inaczej hipokryci będą Cię jechać
Zgłoś
Rashad 2012-11-15, 9:55 1
E tam, glupi pizdowaci angole, zgrywaja teraz kozakow a gdyby nie pomoc polskich pilotow, to adolf by ich nakryl czapka, a na Palacu Buckingham by trzepotaly swastyki.
Zgłoś
kulwon przez f 2012-11-15, 10:18
obsrałem się z beki jak mi je dziadek w '73 opowiadał
Zgłoś
anonymousm 2012-11-15, 11:28 3
Adalbert napisał/a:

1

2. Strasznie zjebany ten angielski. Jeśli już spiąłeś się pisać to w tym "rodzimym" języku, zrób to chociaż dobrze.

3. Pollack?

Krytykujesz, zjebie, angielski, który jest bez zarzutu, a nie wiesz nawet, że "polaczek" po amerykańsku to Pollack?

He, he... zabawne zobaczyć te same dowcipy, które się tutaj opowiada o Cyganach i Murzynach i święte oburzenie jebanych rasistów, którzy je opowiadają o innych nacjach.
Albo będziemy otwarci, europejscy, przyjacielscy wobec innych narodów, albo będziemy pośmiewiskiem świata.
Zgłoś
SmokeTatum 2012-11-15, 11:37 1
Zagraniczne dowcipy o polakach sa takie puste i tepe jak ich tworcy, wogole zagraniczne dowcipy sa cienkie.
Zgłoś
elo 2012-11-15, 11:59
Pollack to jak my byśmy powiedzieli o niemcach szwab. Z reszta oni maja swoje 'polaken' na nas.
Kawały troche chamskie troche smieszne, ze statkiem mnie rozwalil kamikadze tez.
Dla spinających się - zamieńcie pollack na nigga i już jest okej
Zgłoś
Promocja 2012-11-15, 13:42
rusofil napisał/a:

czarnych, Żydów, Cyganów, Rumunów i innych ludzi.

To w końcu czarnych, Żydów, Cyganów, Rumunów czy innych ludzi?

Obrazek
Zgłoś
valker04 2012-11-15, 15:20
Kurwa, dobra, spoko, ale tutaj widzę tylko kawały o murzynach (niektóre o cyganach) przetłumaczone na angielski i zmienione słowo "murzyn" na "Pollack". Widocznie autor liczył na piwa, bo "niech inni zobaczą że znam angielski". Przykro mi, ale nie da rady.
Zgłoś
dth 2012-11-15, 16:21
Będę miły, bo nie każdy do angielsku szprecha:

Mężczyzna wchodzi do baru i pyta barmana: "Hej, słyszałeś najnowszy kawał o polaczkach?". Barman odpowiedział: "Nie, ale musisz wiedzieć, że jestem Polakiem." "Nie szkodzi", powiedział mężczyzna, "Będę mówił powoli".
======
Polaczek wdepnął w krowie gówno i zaczął płakać. Myślał, że się rozpuszcza.
======
Polaczek wszedł do baru z psim gównem w ręce i powiedział do barmana: "Patrz, w co prawie wdepnąłem!"
(?? Jakaś anegdota kurwa?)
======
Słyszałeś o polskiej rybie? Utonęła.
======
Słyszałeś o polskim pilocie kamikaze? Brał udział w 39 misjach.
======
Jak zatopić polski okręt wojenny?
Umieścić go w wodzie.
=====
Skąd wiesz, że polaczek był w Twoim ogrodzie?
Twoje śmieci zniknęły a pies jest w ciąży.
=====
Po czym poznać polską dzielnicę?
Po papierze toaletowym wywieszonym by wysechł.

Tłumaczenie nie jest najwyższej klasy, ale stwierdziłem, że nie będę się zbytnio wysilał, bo kawały suche w obydwu językach. Bez przesady. Myślicie, że jak wrzucicie chujowe kawały po angielsku to staną się mniej chujowe? Jedynie pierwszy jest całkiem spoko, bo odnosi się jakoś do rzeczywistości.

Specjalnie poszukałem słowa "Pollack" i jedyne co znalazłem to nazwisko. Na Urban Dictionary znalazłem jednak "pollock", które jest odpowiednikiem "nigger" tylko w stosunku do Polaków i to ponoć w USA a nie w UK. Mimo wszystko przetłumaczyłem jako "polaczek", bo to najlepsze określenie jakie mi przyszło na myśl.

Zrozumiałbym gdyby ktoś zostawił po angielsku w momencie gdy pojawiałyby się jakieś gry słowne czy coś w ten deseń, ale te kawały jest w stanie zrozumieć dziecko z podstawówki, bo w zasadzie nie ma tu czego tłumaczyć.
Zgłoś
EdmundKemper 2012-11-15, 16:52
rusofil napisał/a:

Dobre. Widzę, że się polaczki już zbutthurtowały? Sracie żarem o kilka dowcipów, a sami nienawidzicie czarnych, Żydów, Cyganów, Rumunów i innych ludzi. Trochę dystansu do siebie, dzieci. Poza tym Polacy zasłużyli na to, by o nich opowiadano takie dowcipy. Panie autor, wstaw tego więcej. A co do angielskiego: chrzanić to, że uciekacie z lekcji. Te dowcipy wcale nie będą śmieszne, jak się je przetłumaczy na polski. Trzeba było się uczyć, a nie teraz pierdolić farmazony.

A jeśli mam szacunek do Afroamerykanów i ewentualnie do Żydów, bo do Cyganów mi przygody osobiste nie pozwalają i jeśli nie śmieje się z dowcipów o nich, to znaczy że mam na siłę śmiać się z dowcipów o Polakach, bo "tak wypada"? Polacy tak samo zasłużyli na dowcipy jak Portugalczycy, Rosjanie czy Nigeryjczycy. Ponadto pierwszy dowcip słyszałem w wersji polskiej i o wiele bardziej mi się spodobał niż wersja angielska. To, że większość to śmieszy nie znaczy, że wszystkich. Tak samo jak nie wszystkich śmieszą żarty o Żydach czy Afroamerykanach.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów