siarczysty ciekawe co zjadła czekam na wjazd od płci pięknej za tytuł
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
8 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
siarczysty ciekawe co zjadła czekam na wjazd od płci pięknej za tytuł
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jogurcik napisał/a:
A za co ma byc niby ten wjazd?
Za to, że skłamał w tytule Wszyscy faceci wiedzą jaka jest prawda
Nie od parady jest kawał:
Po co kobieta ma jeden zwój mózgowy więcej od krowy?
Żeby wody z wiadra nie piła jak podłogę myje
Smeagol napisał/a:
Żeby odróżnić ó od u kretynie.
ó poprawiłem. Chciałem podziękować za ciepłe słowa. Musieli Cię bardzo kochać w domu dziecka, że tak sympatycznie się do ludzi odnosisz. Kultura osobista (poszukaj w google co to) czasem pomaga.
Z drugiej strony to Sadistic!!!
zabijajcie sie za literowki i ortografie...
Biker50 napisał/a:
ó poprawiłem. Chciałem podziękować za ciepłe słowa. Musieli Cię bardzo kochać w domu dziecka, że tak sympatycznie się do ludzi odnosisz. Kultura osobista (poszukaj w google co to) czasem pomaga.
Z drugiej strony to Sadistic!!!
Nie jesteś czasami hipokrytą mówiąc mi o kulturze osobistej, podczas gdy chwilę temu jebnąłeś szowinistycznym żartem? Ó poprawiłeś, żeby nie wyjść na idiotę. Nie zrozum mnie źle, szowinistyczne żarty śmieszą i to bardzo, ale nie jeśli ich autor wyśmiewa kogoś przy okazji robiąc z siebie debila.
Smeagol jestes kobieta prawda ?
Nie mam na klawiaturze: ł,ś,ą,ć,ś ,spierdalac ortograficzni nazisci.
Nie mam na klawiaturze: ł,ś,ą,ć,ś ,spierdalac ortograficzni nazisci.
Ji^HaD,
nie ważne co za materiał wrzucasz musi być poprawny pod względem ortografii,interpunkcji,obdukcji,kalkulacji,segregacji,kopulacji,fiskalizacji,pizdoligalizacji i w ogóle.... jak mają się przyjebać to przyjebią się do wszystkiego
nie ważne co za materiał wrzucasz musi być poprawny pod względem ortografii,interpunkcji,obdukcji,kalkulacji,segregacji,kopulacji,fiskalizacji,pizdoligalizacji i w ogóle.... jak mają się przyjebać to przyjebią się do wszystkiego
Smeagol napisał/a:
szowinistyczne żarty śmieszą i to bardzo, ale nie jeśli ich autor wyśmiewa kogoś przy okazji robiąc z siebie debila.
Jak opowiedzieć szowinistyczny żart, który by nikogo nie obrażał?? To chyba sprzeczne z założeniem szowinistycznego żartu?? Debila z siebie nie robię, jak sam zauważyłeś już nim jestem. Ó Poprawiłem, żeby nie było błędu (po to się chyba poprawia błędy, żeby ich nie było).
Myślę, że można już skończyć głupią dyskusję. Jak masz mi coś do powiedzenia, dosrania lub jakieś żale do wylania. Wal śmiało na priwa. Resztę Sadoli to chuj obchodzi (mnie właściwie też ale zawsze posłucham mądrzejszego od siebie, może się czegoś ciekawego nauczę).
Pozdrawiam Biker50 hipokryta-idiota-kretyn.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów