Nie bierz narkotyków, bo cię kiedyś zmiecie z planszy.
Nie bierz narkotyków, bo cię kiedyś zmiecie z planszy.
nie raz byłem porobiony ale zawsze się montowało sytuacje w jakimś lesie czy cuś nigdy w cywilizacji
Aha edit. Sory, to jest holandia tak ogolem a to nie psy tylko rodzaj strazy miejskiej, kiedys zwrocili mi uwage ze nie moge pic piwa w miejscu ktorym bylem i nie bylo mandatu tylko prosili schowac. Wiec spox.
Haha ale spoko, totalnie spoko, interwencja tez, nic zlego nie robi ani krzywdy sobie ani nikomu. Na lsd jest napewno i wlaczyl mu sie fraktal, rozmawia, nie agresuje sie, tripuje, performance na pelnej gitara. Pieski tez na luzaku. Ogolnie, jakos tak na luzaku mila odmiana w tej stronie wylamujacej mi ostatnie kawalki czlowieczenstwa.
Aha edit. Sory, to jest holandia tak ogolem a to nie psy tylko rodzaj strazy miejskiej, kiedys zwrocili mi uwage ze nie moge pic piwa w miejscu ktorym bylem i nie bylo mandatu tylko prosili schowac. Wiec spox.
To nie LSD, tak nie działa, ale widać, że koleś pozytywny, więc to coś podobnego, ale mocniejszego
Haha ale spoko, totalnie spoko, interwencja tez, nic zlego nie robi ani krzywdy sobie ani nikomu. Na lsd jest napewno i wlaczyl mu sie fraktal, rozmawia, nie agresuje sie, tripuje, performance na pelnej gitara. Pieski tez na luzaku. Ogolnie, jakos tak na luzaku mila odmiana w tej stronie wylamujacej mi ostatnie kawalki czlowieczenstwa.
Chyba nie LSD, za bardzo wyluzowany. Chociaż może zależy to od charakteru człowieka, nie wiem. Ja bym nie był tak pewny siebie w takiej sytuacji.
a u nas by dostał wpierdal od milicjantów i jak by przeżył to by trafił na izbę
[pewnie tak ale co w tym fajnego?
youtube.com/watch?v=-sGvgaFUXeg
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów