Zajebane z fb, jakość mierna ale słychać co się odpierdala.
Tyle na temat tirowców
Jeżdżę ciężarówką.
Czytałem komentarze.
Najbardziej znienawidzony zawód w Europie.
Chuj z tymi bułeczkami, pustymi półkami itp.
Tu chodzi o godność którą nam wszędzie odbierają.
Rozumiesz?
Wszędzie mają cie za scierwo, wszyscy uważają że jesteś brudasem bez poziomu.
Są i tacy w tym zawodzie, ale zrozum mnie, że w każdej branży, kraju, nacji są idioci. Dlaczego reszta ma przez to cierpieć.
Dla przykładu w Niemczech podczas kręcęnia pauzy policjant, czy chuj wie kto, zapyta czy może Tobie przeszkodzić, rozumiesz?
O to kurwa chodzi.
Plujcie mi na twarz teraz i wasze kobiety na kutasa
Jeżdżę ciężarówką.
Czytałem komentarze.
Najbardziej znienawidzony zawód w Europie.
Chuj z tymi bułeczkami, pustymi półkami itp.
Rozumiesz?
Są i tacy w tym zawodzie, ale zrozum mnie, że w każdej branży, kraju, nacji są idioci. Dlaczego reszta ma przez to cierpieć.
Dla przykładu w Niemczech podczas kręcęnia pauzy policjant, czy chuj wie kto, zapyta czy może Tobie przeszkodzić, rozumiesz?
O to kurwa chodzi.
Plujcie mi na twarz teraz i wasze kobiety na kutasa
No co za JEBANY DEBIL, jak będą chcieli, to cię śmieciu na pauzie skują i wywiozą i tyle było z twojej pauzy
Tirowiec ma rację. Podczas pauzy nikt ze służb nie ma prawa dupy zawracać. Poczytajcie przepisy. Sama jeżdzę i to prawda.
w niemczech sprawdzają czasami na puzie zwłaszcza trzeźwość i jeśli przekroczysz to jedyne co robią zabierają kluczyki i oddają po xx godzinach i kontroli trzeźwości ale tutaj drący japę ma rację. Jeśli nie był w ruchu na drodze publicznej generalnie nie mogą go sprawdzać. Art. mówi o tym jasno.
Tirowiec ma rację. Podczas pauzy nikt ze służb nie ma prawa dupy zawracać. Poczytajcie przepisy. Sama jeżdzę i to prawda.
ch*j z tymi bułeczkami, pustymi półkami itp.
Rozumiesz?
Dla przykładu w Niemczech podczas kręcęnia pauzy policjant, czy ch*j wie kto, zapyta czy może Tobie przeszkodzić, rozumiesz?
O to k***a chodzi.
Plujcie mi na twarz teraz i wasze kobiety na ku*asa