Polska myśl techniczna, niesamowity wynalazek ułatwiający pracę?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
koles mnie rozpierdala
@up
Żeby nie pryskało i żeby nie stać przy wiadrze/taczce.
Żeby nie pryskało i żeby nie stać przy wiadrze/taczce.
Do tego, że nie musisz trzymać węża którym miota woda pod ciśnieniem i nie rozchlapuje się to w kurwę naokoło, tylko wszystkie turbulencje wody gaszą się w konewce, w efekcie czego jak się owa konewka zapełni - woda się z niej przelewa, napełniając nam taczkę wodą bez rozpierdolenia połowy wody naokoło.
Ogółem - pomysł z pizdy, wykonanie z pizdy, ale nie ma się do czego przypierdolić.
Ogółem - pomysł z pizdy, wykonanie z pizdy, ale nie ma się do czego przypierdolić.
Moje gratulacje
Na budowlance się nie znam, ale kurwa czy nie łatwiej by było zdjąć końcówkę od węża ogrodowego i wpierdolić go do taczki? Efekt byłby taki sam
Może już było to opatentowane, a tu taki nowy wynalazek i Maryjan pojechał do Wawy zgłosić patent
Fire_Penguin napisał/a:
Na budowlance się nie znam, ale kurwa czy nie łatwiej by było zdjąć końcówkę od węża ogrodowego i wpierdolić go do taczki? Efekt byłby taki sam
Nie byłby a skoro zabierasz głos w temacie taczki, węża ogrodowego i "rozchlapywania" nigdy wcześniej tego nie robiąc to jesteś typowym sadolem. Takim troszkę "nołlajfem" jesteś, przyznaj się. Dam se coś uciąć, że największym twoim osiągnięciem jest zrobienie zupki typu "gorący kubek".
Info z ostatniej chwili Pan Maryjan popełnił samobójstwo wchodząć pod samochód pewnego producenta rozpylaczy ogrodowych w Warszawie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów