Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zlot Fachowców od żniw widzę w komentarzach
Żaden nie wie co jeździ do teraz na polach, w straży i po ulicach, ale do powiedzenia mają najwięcej. Ruszcie dupy z tych jebanych betonowych miast, to będziecie wiedzieli, że poza Frizem, Magicalem i innymi tępakami, żyją jeszcze miliony normalnych ludzi
Tu nawet nie chodzi o miasta, to dzieciaki, które w życiu mało widziały bo świat oglądają tylko w internecie. Widocznie mało jest filmików z dożynek na jutubie, a w ich rozumieniu jak filmiku nie ma, to się nie zdarzyło.
No i jak znamy polski system to chuja mu zrobia, co najwyżej mu zabiorą tego starego złoma. Za jakiś czas znowu znajdzie jakiegoś strupa i bedzie dalej jeździł sobie.
Ty jesteś pojebany? Kto mu zabierze? Kiedy masz w przepisach że auto zabierają.? Nawet jak by 5promili miał to auto zostaje
,,Nagrane jest'' Policyjne kurwa Państwo. Chyba trzeba stąd spierdalać bo już kurwa na frajerów kary nie ma. Na Hawje, wolę spłonąć niż kurwa mieć z kurwami podpierdalaczami coś wspólnego. Jebać społeczniaków. A tak swoją drogą, żeby używać tak zacnych myków jak u kreskowane na kurwy to już przesada.
też jesteś jebaną amebą z cofniętymi uprawnieniami? mam nadzieję ze już się pakujesz i spierdalasz bo jesteś debilem sądząc po tym co piszesz.
To Żuki są w czynnej służbie? A na karetce mają Nysę czy Fiata kombi?
na jakiś wypizdowach może spotkasz jako wóz szybkiego, bo jedynego reagowania
"Okazało się19-latek posiadał też sądowy zakaz prowadzenia pojazdów, za co odpowie przed sądem."
Ja pierdole ale debil !
Czyli jak w kilka sekund nasrać sobie w papiery i narazić się na ostracyzm wśród sąsiadów. Jeszcze bardziej nasrać sobie w papiery.
Że tak zacytuję: "...Coś ty narobił, Tyrone...?"
Ty jesteś pojebany? Kto mu zabierze? Kiedy masz w przepisach że auto zabierają.? Nawet jak by 5promili miał to auto zostaje
Ty jesteś zjebany ciemna maso
Zabieranie takim patusom auta nie powstrzyma ich przed ponownym wsiadaniem.
I przypominam ze w kilku innych państwa EU ten przepis jest wprowadzony
"Okazało się19-latek posiadał też sądowy zakaz prowadzenia pojazdów, za co odpowie przed sądem."
Ja pierdole ale debil !
a to ten z kombajny czy ten z osobówki?
I miał rację, na pole z tym kumbajnem wsioku
ale wiesz debilu czym jest przejazd dożynkowy ?
juz nawet pomijam zachowanie bezpiecznej odległości i inne ....
,,Nagrane jest'' Policyjne kurwa Państwo. Chyba trzeba stąd spierdalać bo już kurwa na frajerów kary nie ma. Na Hawje, wolę spłonąć niż kurwa mieć z kurwami podpierdalaczami coś wspólnego. Jebać społeczniaków. A tak swoją drogą, żeby używać tak zacnych myków jak u kreskowane na kurwy to już przesada.
Ty, kurwa, pajacu. To jakiś zjeb bez uprawnień rozwala uczciwemu człowiekowi mienie, a ty się przypierdalasz, że ktoś to nagrał i dzięki temu może ułatwi rolnikowi odzyskanie strat? Wypierdalaj na te Hawaje jak najszybciej.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów