📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Ja pierdolę, niektórzy to się srają a pewnie kombajnu nigdy na oczy nie widzieli. Widać, że to jakaś okoliczna parada, przejadą se przez wiochę i tyle a niektórzy się srają jakby im co najmniej ręce urwali ... jak baby czarne marsze organizują w niby obronie swoich cipsk to jest spoko, jak LPG+ organizują swoje parady by się poskarżyć, że nikt nie chce patrzeć jak się w dupę ruchają to też jest spoko, a tu masz ... raz w roku kombajn przez jakieś wygwizdowo przejedzie i afera ...
Tak się składa że to filmik z mojej okolicy i przyglupie jeden z drugim, ci rolnicy maja taki sprzęt, że za jeden ciągnik czy kombajn kupiliby wasza chałupę razem z kurwa wami wszystkimi. To jest przejazd dożynkowy zabytkowych i starychmaszyn. Nikt tego nie używa na codzień tylko utrzymuje i konserwuje z czysto kolekcjonerskich zapędów. Ja yebie co za polmozgi. Bo jak wieś to zaraz bieda aż piszczy? No tak jeszcze ludzie babą orza kurwa pole. Parada była zaplanowana i widać do jakiegoś bezmózga nie dotarło. Pewnie miastowy
, bo tam widzę debil na debilu. Tak odezwała się wiesniara z polskiej wsi
, bo tam widzę debil na debilu. Tak odezwała się wiesniara z polskiej wsi
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów