18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
🔥 Uważaj, on ma nóż! - teraz popularne
~_Yarko_ 2023-08-13, 10:57 10
Można sobie poczytać
gostyn24.pl/pl/473_na-sygnale/61244_wyprzedzal-dozynkowy-korowod-wtedy...
Zgłoś
psyhepl 2023-08-13, 11:12 60
"Okazało się19-latek posiadał też sądowy zakaz prowadzenia pojazdów, za co odpowie przed sądem."
Ja pierdole ale debil !
Zgłoś
niemamskarpet. 2023-08-13, 11:30 65
boże myślałem że to film z lat 90tych bo żuk nadal w użyciu, kombajn z 75r a wyprzedzało też auto max 95 ...... ale jednak nie to polska wiocha jakaś

znowu wróciłem na sadola
Zgłoś
Halman 2023-08-13, 11:32 25
niemamskarpet. napisał/a:

boże myślałem że to film z lat 90tych bo żuk nadal w użyciu, kombajn z 75r a wyprzedzało też auto max 95 ...... ale jednak nie to polska wiocha jakaś

też myślałem że to nagranie z odmętów internetu a to sprzed kilku dni...
Zgłoś
CzerstWybut 2023-08-13, 11:41 4
No i jak znamy polski system to chuja mu zrobia, co najwyżej mu zabiorą tego starego złoma. Za jakiś czas znowu znajdzie jakiegoś strupa i bedzie dalej jeździł sobie.
Zgłoś
35i 2023-08-13, 11:43 2
niemamskarpet. napisał/a:

Sharan z tym ryjem był produkowany w latach 95-00.
Zgłoś
Jasiek93 2023-08-13, 12:15 3
CzerstWybut napisał/a:

No i jak znamy polski system to chuja mu zrobia, co najwyżej mu zabiorą tego starego złoma. Za jakiś czas znowu znajdzie jakiegoś strupa i bedzie dalej jeździł sobie.

Dla przykładu powinni go zamknąć na dożywocie
Zgłoś
MiodowyKoniobijca 2023-08-13, 12:21 1
Katolickie pozdrowienie na procesji
Zgłoś
kinio7777 2023-08-13, 12:37 7
To Żuki są w czynnej służbie? A na karetce mają Nysę czy Fiata kombi?
Zgłoś
freddy.krueger 2023-08-13, 13:04
Mam taką rozkminę czy to kombajn z muzeum czy to męczygleba jedzie na podbój pól

Raz dwa Freddy już cie ma ,trzy cztery zaraz w drzwi uderzy, pięć sześć krzyż ze sobą nieś ,siedem osiem myśl o swoim losie , dziewięć dziesięć nie dla Ciebie sen ...
Zgłoś
Działk 2023-08-13, 13:08 3
Miejsce kombajnu jest w polu, a nie ulice. Swietuj sobie co tam chcesz tym kombajnem ale tak aby to nie ingerowało w życie innych.
Zgłoś
freddy.krueger 2023-08-13, 13:13 17
Działk napisał/a:

Miejsce kombajnu jest w polu, a nie ulice. Swietuj sobie co tam chcesz tym kombajnem ale tak aby to nie ingerowało w życie innych.

To żeś kurwa zabłysnął ... to jak ma się dostać na to pole ??

Raz dwa Freddy już cie ma ,trzy cztery zaraz w drzwi uderzy, pięć sześć krzyż ze sobą nieś ,siedem osiem myśl o swoim losie , dziewięć dziesięć nie dla Ciebie sen ...
Zgłoś
k................8 2023-08-13, 13:21 1
A gdzie jest heder, ja się pytam! Niekompletny bizon stwarza ochotę do wyprzedzenia.
Zgłoś
tigerqaz 2023-08-13, 13:44 26
Zlot Fachowców od żniw widzę w komentarzach
Żaden nie wie co jeździ do teraz na polach, w straży i po ulicach, ale do powiedzenia mają najwięcej. Ruszcie dupy z tych jebanych betonowych miast, to będziecie wiedzieli, że poza Frizem, Magicalem i innymi tępakami, żyją jeszcze miliony normalnych ludzi

Statystycznie wypada jedna śmierć na jednego człowieka.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów