📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
Można sobie poczytać
gostyn24.pl/pl/473_na-sygnale/61244_wyprzedzal-dozynkowy-korowod-wtedy...
gostyn24.pl/pl/473_na-sygnale/61244_wyprzedzal-dozynkowy-korowod-wtedy...
"Okazało się19-latek posiadał też sądowy zakaz prowadzenia pojazdów, za co odpowie przed sądem."
Ja pierdole ale debil !
Ja pierdole ale debil !
boże myślałem że to film z lat 90tych bo żuk nadal w użyciu, kombajn z 75r a wyprzedzało też auto max 95 ...... ale jednak nie to polska wiocha jakaś
też myślałem że to nagranie z odmętów internetu a to sprzed kilku dni...
No i jak znamy polski system to chuja mu zrobia, co najwyżej mu zabiorą tego starego złoma. Za jakiś czas znowu znajdzie jakiegoś strupa i bedzie dalej jeździł sobie.
niemamskarpet. napisał/a:
boże myślałem że to film z lat 90tych bo żuk nadal w użyciu, kombajn z 75r a wyprzedzało też auto max 95 ...... ale jednak nie to polska wiocha jakaś
Sharan z tym ryjem był produkowany w latach 95-00.
CzerstWybut napisał/a:
No i jak znamy polski system to chuja mu zrobia, co najwyżej mu zabiorą tego starego złoma. Za jakiś czas znowu znajdzie jakiegoś strupa i bedzie dalej jeździł sobie.
Dla przykładu powinni go zamknąć na dożywocie
Katolickie pozdrowienie na procesji
To Żuki są w czynnej służbie? A na karetce mają Nysę czy Fiata kombi?
Mam taką rozkminę czy to kombajn z muzeum czy to męczygleba jedzie na podbój pól
Miejsce kombajnu jest w polu, a nie ulice. Swietuj sobie co tam chcesz tym kombajnem ale tak aby to nie ingerowało w życie innych.
To żeś kurwa zabłysnął ... to jak ma się dostać na to pole ??
Żaden nie wie co jeździ do teraz na polach, w straży i po ulicach, ale do powiedzenia mają najwięcej. Ruszcie dupy z tych jebanych betonowych miast, to będziecie wiedzieli, że poza Frizem, Magicalem i innymi tępakami, żyją jeszcze miliony normalnych ludzi
Żaden nie wie co jeździ do teraz na polach, w straży i po ulicach, ale do powiedzenia mają najwięcej. Ruszcie dupy z tych jebanych betonowych miast, to będziecie wiedzieli, że poza Frizem, Magicalem i innymi tępakami, żyją jeszcze miliony normalnych ludzi
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów