📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Proszę wszystkich ignorantów, żeby nie kaleczyli terminologii motocyklowej i nie nazywali sporta kiblem. Kibel to skuter. A pani może przemyśli na przyszłość skórzany kombinezon dobrej firmy. Tym bardziej, że kobiety wyglądają w nich bardzo sexy.
zdziwiłem się, tylko murzyn się zatrzymał by zapytać czy wszystko "okej"
silwerbalk napisał/a:
Wlasie po to jest kombinezon .... że jak zaczniesz szlifować to sobie skórki nie zeszlifijesz .... Ale chuj jeansy wygodniejsze ....
Ale ona ma chłopaka, i nie mów jej co ona powinna, może lub nie ! Ty szowinistyczna świnio !
A ja pijany przeczytałem dekapitację i czekam jak głupi aż się łeb potoczy...
Każdy myśli że tu chodzi o obrażenia ..
iPhone się zepsuł i z tąd taki płacz i lament
iPhone się zepsuł i z tąd taki płacz i lament
Blue_falcon napisał/a:
Wiem, ze to glupota, ale ta babka ma wincyj jajec, jak wiekszosc sadolowych stulei xD zaimponowala mnie nonszalancja, a nastepnie ogarem, jaki wykazala ❤️
no taki kurwa ogar okazała że niech cię chuj xD inteligencji jej nie brakuje tak jak tobie !
SkoPio1 napisał/a:
W trzystopacim?
Byle tylko nie napisać w III świecie, w 3. świecie czy w trzecim świecie, postanowiłeś kombinować i napisać taki debilizm?
Ile ci zajęło kombinowanie nad „zaoszczędzeniem” dwóch znaków?
;>>>
Nie. Nie w trzycim.
;>>>
O SkoPio1 we formie.
silwerbalk napisał/a:
Wlasie po to jest kombinezon .... że jak zaczniesz szlifować to sobie skórki nie zeszlifijesz .... Ale chuj jeansy wygodniejsze ....
Niech się cieszy, że przeżyła, u nas na linach już by była w częściach. Po to jest skóra ("kombinezon"), a nie jakiś kombinezon z goratex'u.
Standard wśród lasek na moto, najważniejsze to albo obcisle spodnie lub leginsy zeby dupe dobrze wypiętą było widać, a jak przychodzi do szlifa to płacz i darcie ryja.
jak to drze pizde bo sobie z bólem poradzić nie może - kiedyś 15lat temu dostałem od o wiele starszego typa co chciał gola strzelić piłką w jaja - 2 min leżałem w ciszy na ziemi i waliłem pięścią w ziemie bo sobie również poradzić nie mogłem - 2min jebania , 3min leżenia , 5 regeneracji i gramy kurwa dalej
Ja tam podziwiam tych wszytkich zapierdalaczy w klapkach/adikach/jeansach. Sam mam szlifiere i glebe na niej gryzłem nie raz, w większości przypadków z własnej głupoty na torze Złamałem obojczyk bo się przy 120-140km/h wyjebałem, kombinezon ledwo draśnięty. Ostatnio wywaliłem się na torze w Pszczółkach, to po prostu się podniosłem, otrzepałem, wsiadłem na moto i zjechałem na parking... pominę fakt, że potłukłem prawe jajo i następnego dnia na sor jechałem z jajem wielkości szklanki xD ale kombinezon znów, niemal nietknięty. Dla mnie choćby był upał +35 stopni, to jak idę na moto to pełne kombi jest obowiązkowe.
Ha...ha...ha...!!!! Kurwa i te słynne : "are you o.k? are you o.k.? "
"Yes i'm o.k.".
- To po chuj nas wzywałaś głupia pizdo ?
"Yes i'm o.k.".
- To po chuj nas wzywałaś głupia pizdo ?
Jak mawiaja w uk dress for a slide not for a ride
Miło się ogląda takich pasjonatów
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów