18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27
Babsko na ścigaczu załapuje się na darmową depilację.

Akcja na początku, potem darcie mordy (satysfakcjonujące ) oraz przyjazd karetki.

Akcja pt. "Wspieramy Sadola": Premium za grosze: KLIK, albo zrzutka: KLIK
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pedator 2024-05-12, 10:38
Huj jej w dupe. Może następnym razem się uda i się zabije.
Zgłoś
M883 2024-05-12, 10:39 2
Proszę wszystkich ignorantów, żeby nie kaleczyli terminologii motocyklowej i nie nazywali sporta kiblem. Kibel to skuter. A pani może przemyśli na przyszłość skórzany kombinezon dobrej firmy. Tym bardziej, że kobiety wyglądają w nich bardzo sexy.
Zgłoś
Zordonek 2024-05-12, 10:39
zdziwiłem się, tylko murzyn się zatrzymał by zapytać czy wszystko "okej"
Zgłoś
polakwrocek 2024-05-12, 11:06 1
silwerbalk napisał/a:

Wlasie po to jest kombinezon .... że jak zaczniesz szlifować to sobie skórki nie zeszlifijesz .... Ale chuj jeansy wygodniejsze ....

Ale ona ma chłopaka, i nie mów jej co ona powinna, może lub nie ! Ty szowinistyczna świnio !
Zgłoś
człowiek_zły 2024-05-12, 12:39
A ja pijany przeczytałem dekapitację i czekam jak głupi aż się łeb potoczy...
Zgłoś
Duczki1234 2024-05-12, 14:02 1
Każdy myśli że tu chodzi o obrażenia ..
iPhone się zepsuł i z tąd taki płacz i lament
Zgłoś
Ppoolicjjaaa 2024-05-12, 15:45 1
Blue_falcon napisał/a:

Wiem, ze to glupota, ale ta babka ma wincyj jajec, jak wiekszosc sadolowych stulei xD zaimponowala mnie nonszalancja, a nastepnie ogarem, jaki wykazala ❤️

no taki kurwa ogar okazała że niech cię chuj xD inteligencji jej nie brakuje tak jak tobie !
Zgłoś
PentagramOdDiabła 2024-05-12, 22:37
SkoPio1 napisał/a:

W trzystopacim?
Byle tylko nie napisać w III świecie, w 3. świecie czy w trzecim świecie, postanowiłeś kombinować i napisać taki debilizm?
Ile ci zajęło kombinowanie nad „zaoszczędzeniem” dwóch znaków?
;>>>
Nie. Nie w trzycim.
;>>>

O SkoPio1 we formie.
Zgłoś
jazeck 2024-05-13, 0:01
silwerbalk napisał/a:

Wlasie po to jest kombinezon .... że jak zaczniesz szlifować to sobie skórki nie zeszlifijesz .... Ale chuj jeansy wygodniejsze ....

Niech się cieszy, że przeżyła, u nas na linach już by była w częściach. Po to jest skóra ("kombinezon"), a nie jakiś kombinezon z goratex'u.
Zgłoś
ksero 2024-05-13, 11:10
Standard wśród lasek na moto, najważniejsze to albo obcisle spodnie lub leginsy zeby dupe dobrze wypiętą było widać, a jak przychodzi do szlifa to płacz i darcie ryja.
Zgłoś
Con4terPro96 2024-05-13, 12:23
jak to drze pizde bo sobie z bólem poradzić nie może - kiedyś 15lat temu dostałem od o wiele starszego typa co chciał gola strzelić piłką w jaja - 2 min leżałem w ciszy na ziemi i waliłem pięścią w ziemie bo sobie również poradzić nie mogłem - 2min jebania , 3min leżenia , 5 regeneracji i gramy kurwa dalej
Zgłoś
draxidox 2024-05-13, 13:12
Ja tam podziwiam tych wszytkich zapierdalaczy w klapkach/adikach/jeansach. Sam mam szlifiere i glebe na niej gryzłem nie raz, w większości przypadków z własnej głupoty na torze Złamałem obojczyk bo się przy 120-140km/h wyjebałem, kombinezon ledwo draśnięty. Ostatnio wywaliłem się na torze w Pszczółkach, to po prostu się podniosłem, otrzepałem, wsiadłem na moto i zjechałem na parking... pominę fakt, że potłukłem prawe jajo i następnego dnia na sor jechałem z jajem wielkości szklanki xD ale kombinezon znów, niemal nietknięty. Dla mnie choćby był upał +35 stopni, to jak idę na moto to pełne kombi jest obowiązkowe.
Zgłoś
ibrahim 2024-05-13, 15:24
Ha...ha...ha...!!!! Kurwa i te słynne : "are you o.k? are you o.k.? "
"Yes i'm o.k.".
- To po chuj nas wzywałaś głupia pizdo ?
Zgłoś
Zjedzmojchuj 2024-05-14, 6:53
Jak mawiaja w uk dress for a slide not for a ride
Zgłoś
Bul_od_bytu 2024-05-14, 20:09
Miło się ogląda takich pasjonatów
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem